Skocz do zawartości

https://b

Capo

Betsson

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryte

jest wystarczy zatwierdzic na przegladarce w pc nastepnie wejsc w telefonie w aplikacje Betsson i tam stan konta bedzie 20pln ale tu nie zagramy bo po wejsciu w gre stan konta jest zero wiec idziemy w naszym telefonie do przegladarki i tam wbijamy na Betssona ,stan konta 20pln i mozna grac:)

Ukryte
Teraz, minimenik napisał:

wejdzie mi ktos przez apke na moje konto?? podam dane, skradziono mi tel,i za ch.. niemam jak wejsc.ostatnio tez ktos mi pomogl,wystarczy raz sie zalogowac przez apke,i pozniej na pc mozna grac uzywajac agent usera

Ukryte
2 minuty temu, jubey napisał:

mam drugi sposob otoz zatwierdzcic oferte na pc tak jak zawsze nastepnie na kompie wejdz na stronke m.betsson.com  i tam saldo bedzie rowniez 20pln

to dziala gdy najpierw raz sie zalogujesz przez apke,pozniej mozna grac na m.betsson lub user agenta,w poprzedniej promce tak mialem,jak wielu innych

Ukryte
1 minutę temu, jubey napisał:

polecam Starburst touch zagrac od wczoraj kreci jak szalony:)

nie moge wyslac priv z danymi ,bo mam za malo postow,moze na maila bym Ci wyslal,lub smsem?? podalbys mi privem maila lub nr ??

Ukryte
4 minuty temu, devil22 napisał:

Ja mam niby te 20 zł ale w żaden slot nie mogę zagrać bo powejsciu kasy nie ma

Bo pewnie grasz przez apke.  Zaloguj sie przez przeglądarkę używając linku www.betsson7.com

Ukryte
1 minutę temu, eurosport2 napisał:

Bo pewnie grasz przez apke.  Zaloguj sie przez przeglądarkę używając linku www.betsson7.com

dokladnie,gdy sie zalugejecie przez apke,pojawia sie 20, wtedy dalej na pc

Ukryte

Też mam problem. Ściągnąłem apkę, kasa wskoczyła. Wchodzę na betsson w przeglądarce na PC, na stronie głównej jest 20 zł wchodząc do kasyna brak kasy. Miał ktoś podobnie ? Wchodzę w grę dalej nie ma kasy, to samo na aplikacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.