viluckim Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 https://www.yobetit.com/ 10 euro bez depozytu za rejestracje warunki nie są mi znane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revanthor Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 You must have settled bets to the value of fifteen times your winnings amount from the whole âŹ10 free bet prior to withdrawing your bonus Czyli sporo ale do ugrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil88pl Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 można grac tylko single? Bo wybieram 3 mecze i tylko single mgę zagrać. Zresztą postawić tam kupon to porażka, tak strona wolno chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revanthor Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Ja grałem ako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawo62 Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Po jakim czasie dopisują to 10âŹ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apuz Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 ja miałem od razu 10e mocno się ślizgam tam.. Pierwszy singiel live typ over 0,5 bramka w 93min. Drugi singiel live typ 1 bramka w 92min. Oczywiście każdy singiel stawka va-bank Trzeci singiel grana różnica kursowa wyłapana na live między tym bukiem a <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/unibet"><b>Unibet</b></a> stawiane w 52 min. bramka na 1:0 w 54 2:0 '77 Ogólnie mecz jeszcze trwa jest końcówka ale już rozliczyło mi na + więc dziwne hehe czas na krok 4.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RobsonWRCe Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Nie Polecam konto zawieszone powód problemy techniczne (Twoje konto zostało zawieszone przez yobetit. W chwili obecnej wystąpiły problemy techniczne, kwota i poprawny saldo bonusów powróci do normalnego stanu w ciągu 48h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawo62 Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Moje konto również jest zawieszone dlatego nie otrzymałem tych 10⏠Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil88pl Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 jakby cś to konta odwieszone już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manieczki1 Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 EUR 234.46 do wypłaty. Wypłacił ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manieczki1 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 250euro wypłacone na <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/skrill/"><b>Skrill</b></a> 1 dzień weryfikacje wymagany depozyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oczkobtm Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 250euro wypłacone na <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/skrill/"><b>Skrill</b></a> 1 dzień weryfikacje wymagany depozyt jaki minumum depo do mozliwosci wyplaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manieczki1 Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 10euro <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/skrill/"><b>Skrill</b></a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ptasinsky1 Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Witam czy do wypłaty wystarczy tylko złożyć minimalny depo ? Bo widziałem coś o rachunkach do wysłania i konieczności dodania paszportu bądź prawa jazdy.Przyjmą ewentualnie dowód bo tych rzeczy nie posiadam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manieczki1 Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Dowód, rachunek i <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/skrill/"><b>Skrill</b></a>. trzeba wysłac potwierdzenie wpłaty screen i dane <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/skrill/"><b>Skrill</b></a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paurodzen Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 manieczki1 ile czasu szla wyplata na skrilla od momentu zlecenia wyplaty? Najpierw przez tydzien mi weryfikowali dokumenty, w koncu odblokowali mozliwosc wyplaty ale wisi od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okon247 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 witam mnie oszukali na 500 euro, wyslalem im wszystkie dokumenty a oni mi wyslali Dokonawszy przeglądu nadesłanych przez Pana do naszego zespołu weryfikacyjnego dokumentów zawiesiliśmy Pana konto w oczekiwaniu na dalszą weryfikację. Gdy zostanie ona dokonana zostaniemy w kontakcie by poinformować o wyniku. W tej chwili nie możemy udzielić Pna i żadnych informacji ani drogą mailową ani przez usługę Messenger na Facebooku. Skontaktujemy się z Pana gdy będziemy mieli jakieś nowe informacje przypomne ze przez 2 tygodnie, chcieli co chwile rozne weryfikacje az sie nie odzywali 5 dni i po spamie moim , odpisali to i zawiesili konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paurodzen Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Ta promocja jest niedostepna dla PL od 23 maja. Jest zapis w regulaminie. Ja zalozylam tam konto 19 maja, 20maja na koncie lezalo 670E do wyplaty. Wyslalam dokumenty 21maja a 27 przyszedl mail ze konto zweryfikowane. Wplacilam, zlecilam wyplate i wisialo przez kilka dni. 2 czerwca konto zostalo zablokowane pomimo zweryfikowanego konta i wplaty. Takze nie dosc, ze nie wyplacili 670e to ukradli 10e z wplaty skrillem. Po zablokowaniu konta na maile nie odpisuja. Z roznych zrodel wiem, ze wczesniej wyplacali normalnie bez problemu. Pewnie za duzo Polakow ich ogralo z tych 10e, pewnie tez mnostwo multikont poszlo no i sie wkurzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okon247 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Ta promocja jest niedostepna dla PL od 23 maja. Jest zapis w regulaminie. Ja zalozylam tam konto 19 maja, 20maja na koncie lezalo 670E do wyplaty. Wyslalam dokumenty 21maja a 27 przyszedl mail ze konto zweryfikowane. Wplacilam, zlecilam wyplate i wisialo przez kilka dni. 2 czerwca konto zostalo zablokowane pomimo zweryfikowanego konta i wplaty. Takze nie dosc, ze nie wyplacili 670e to ukradli 10e z wplaty skrillem. Po zablokowaniu konta na maile nie odpisuja. Z roznych zrodel wiem, ze wczesniej wyplacali normalnie bez problemu. Pewnie za duzo Polakow ich ogralo z tych 10e, pewnie tez mnostwo multikont poszlo no i sie wkurzyli. to jakie sie wkurzyli, to jest oszustwo i wyludzenie 10 euro , konto zrobione dawno przed 23 i zrobili regulamin se jakis 23 maja i ciagneli mnie do 5 czerwca z weryfikacja, ze caly czas im sie nie podoba cos , jak sie dowalilem ze na weryfikacje minal czas 72 godziny , to zablokowali konto i ze niby czekaja na weryfikacje i nic nie moga teraz nic udzielic informacji i jak cos bea wiedziec to napisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzesak Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 a ja po depozycie wygralem ponad 100 euro za 4 euro postawione i kupon jest settled, wchodze w szczegoly a tam wszystkie pozycje WON i balance 0 Ciekawa sytuacja. moim zdaniem zadzialal termin na uzycie bonusu i zabrali cala wygrana i w morde z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okon247 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 W dniu 9.06.2017 o 16:30, paurodzen napisał: Ta promocja jest niedostepna dla PL od 23 maja. Jest zapis w regulaminie. Ja zalozylam tam konto 19 maja, 20maja na koncie lezalo 670E do wyplaty. Wyslalam dokumenty 21maja a 27 przyszedl mail ze konto zweryfikowane. Wplacilam, zlecilam wyplate i wisialo przez kilka dni. 2 czerwca konto zostalo zablokowane pomimo zweryfikowanego konta i wplaty. Takze nie dosc, ze nie wyplacili 670e to ukradli 10e z wplaty skrillem. Po zablokowaniu konta na maile nie odpisuja. Z roznych zrodel wiem, ze wczesniej wyplacali normalnie bez problemu. Pewnie za duzo Polakow ich ogralo z tych 10e, pewnie tez mnostwo multikont poszlo no i sie wkurzyli. spamuj im ostro na emaile , ja meczylem sie z nimi od maja az wczoraj wyplacili 2 tys choc musialem spamowac, straszyc i setki weryfikacji przejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okon247 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 W dniu 18.06.2017 o 00:04, rzesak napisał: a ja po depozycie wygralem ponad 100 euro za 4 euro postawione i kupon jest settled, wchodze w szczegoly a tam wszystkie pozycje WON i balance 0 Ciekawa sytuacja. moim zdaniem zadzialal termin na uzycie bonusu i zabrali cala wygrana i w morde z tym tam 2 tygodnie bylo na obrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...