Rakieta6666 Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Godzinę temu, smika napisał: Od kiedy to sie człowieku na priv takie rzeczy robi.Od tego jest chat konkursowy nic się nie stało po prostu napisałem tak bo nie wiedziałem że na na chat można i tak już się gościu zajął tematem,człowieku.😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 @Rakieta6666 nikt nie jest idealny a napewno nie ja bo po pierwsze w czasie konkursu wyskoczyły mi niespodziewane dwie rzeczy a po drugie tą edycje prowadziłem sam a uwierz mieć nawet 20 graczy jest co robic.Liczy sie efekt koncowy że nagrody bedą wypłacone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakieta6666 Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 10 minut temu, smika napisał: @Rakieta6666 nikt nie jest idealny a napewno nie ja bo po pierwsze w czasie konkursu wyskoczyły mi niespodziewane dwie rzeczy a po drugie tą edycje prowadziłem sam a uwierz mieć nawet 20 graczy jest co robic.Liczy sie efekt koncowy że nagrody bedą wypłacone. spoko wiem ze jest co robić dlatego było sporo kolejek do zliczenia dlatego proponowałem by od 8 do 12 kolejki forumowicze sobie zliczyli każdy swoje i wtedy tabele by się zrobiło, ale zajął się OfRivia i chwała mu za to i podziękowania.😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Wiadomo każdy po 2 tygodniach rywalizacji by coś chciał wygrać .Ale z edycji na edycje pula moze nie jest powalająca ale stopniowo rosnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OfRivia Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 2 godziny temu, smika napisał: Jak możesz po ostatniej kolejce zrob tabele a ja i tak dokładnie sprawdze. Co do @Kujawiak02 niestety ale typ nie przejrzysty. Okej, jeśli oprócz Ligi Europy nie ma dzisiaj jakichś późniejszych typów to przed północą ją dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Może byc nawet rano bo dopiero przejrze i zatwierdze.Dziekuje @OfRivia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Dzieki @OfRivia za tabele.Czekam na reklamacje co do tabeli do wieczora .Potem wysyłam nagrody.Pisałem ze nagrody za aktywnosc nie bedzie ale przyznam nagrody uznaniowe a kto je dostanie z uzasadnieniem napisze wieczorem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Tak jeszcze w ramach uzupełnienia nagrode za 1 miejsce i bony wypłaca administracja.Natomiast jak sie nic nie zmieni @loki123 i @jaca1983 nagrody beda odemnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Zresztą nagrody uznaniowe odemnie mogę teraz wypłacic bo nie mają one wpływu na tabele.Aż pięc osób otrzymuje odemnie skromne psc 20zł ; @Mario777 @Marcios @rjastrzab Te trzy osoby za podejscie do konkursu ,traktowanie jak zabawe konkurs bez spiny. Czwarta nagroda to dubluje nagrode czyli @jolanka.Masz kobietą za przeproszeniem jaja i wolę walki .Długo ci nie szło a nagle miejsce premiujące bonem Piąta nagroda uznaniowa i dla mnie nr 1 to @huge83.Proszę spojrzec nie tylko w tej edycji ale innych jak czytelne i przejrzyste są jego typy. @huge83 może dasz rade innym jak to robisz czy kopiujesz czy wklejasz he he.Szacun. Wysyłam te nagrody teraz i prosze tu w temacie o potwierdzenie otrzymania 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolanka Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Dziękuję nagrodę otrzymałam 😘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Potwierdzam odebranie nagrody od @smika dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Jakby była pewnosc że nie bedzie reklamacji to juz teraz moge wypłacic nagrody za podium oraz administracja by wysłała tez nagrody .Ale mysle że tak do 19 -20 jak nie bedzie reklamacji dostaniecie nagrody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Dobra powinno byc ok.Wysylam nagrody za 2 i 3 miejsce za chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario777 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Potwierdzam otrzymanie nagrody , dziękuję , pozdrawiam organizatorów i uczestników 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Wszystkie nagrody wysłane na PW, Proszę o potwierdzenie. Gratulacje dla wszystkich uczestników oraz dziękuje zliczającym za poświęcony czas. Mam nadzieje ze po nowym roku wystartujemy z VIII edycją która przebiegnie perfekt bez problemów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolanka Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 nagroda śmiga, dzięki 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loki123 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Dziękuje za nagrodę kody przyszły. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OfRivia Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Też potwierdzam otrzymanie nagrody. Dzięki i za nią i ogólnie za cały konkurs wszystkim organizatorom i uczestnikom 😀 Podziękowania zwłaszcza dla @smika że mimo nieprzewidzianych sytuacji chciało mu się dokończyć konkurs. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 @OfRivia dobrze napisałes nieprzewidzianych sytuacji.Sumienie by mi nie pozwoliło nie wypłacic wam nagrod.Jak bedzie kiedys kolejna edycja to postaram sie o zaufanego pomocnika ktory w razie takich wypadkow ja miałem bedzie prowadzil konkurs(oczywiscie nie zadaro) a ja reszte sprawdze i wypłace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge83 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Dziękuję za otrzymane nagrody, wszystko jest ok @smika zawsze staram się podawać przejrzyste typy, aby podliczający nie musiał tracić zbyt wiele czasu na szukanie wyniku danego zdarzenia Oczywiście kopiuj/wklej ma tu także swój udział 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1983 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Potwierdzam otrzymanie nagrody , dziękuję , pozdrawiam organizatorów i uczestników 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakieta6666 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Kod bon orzymałem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibistram2 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kujawiak02 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjastrzab Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Bon otrzymałem. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz133 Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 u mnie też kod działa dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 U mnie tez ok. Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakieta6666 Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 kiedy następna liga typerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakieta6666 Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Hejka , fajny ten konkurs był powróci jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...