ANZELMO Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Jestem na fonie o który typ chodzi że niby nie ma w ofercie itp sorki za błędy jak coś ale słownik mi si...wtrąca Smika dostałeś moje PW ? Tak jak pisze typ na Tampe trawiony kara obustronna 5 minutowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANZELMO Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Jak naj bardziej trafiony i prosty do zrozumienia mam go w scenach bo zagrałem jak coś to wrzucę chodzi o to że w każdej kwarcie suma pkt musi wynieść więcej niż 44 punkty obu drużyn może być jednej tu był problem tylko w 1 niskiej i takie zakłady są łatwo się je szuka panowie a naj na komórce o mi mają taką ofertę że... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Tak troche myslalem ze w kazdej kwarcie ma byc pow 44.5 pkt ale lepiej sie zawsze zapytac i upewnic a wiec @rafik89 prosze o korekte w tabeli i dopisanie 1.90 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANZELMO Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Trafiony w 1 było 26-21 i to była najniższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANZELMO Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Panowie dziwne bety ta są ze Harden musi rzucić 30 pkt i mieć więcej niż 7 zbiórek a takie Gey Rudy musi mieć over 18 pkt i 6 zbiórki plus że w meczu musi być over 200 takie bety ma 1xbet w swojej ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 @ANZELMO a ten typ co teraz dales gole w oslabieniu over 0.5 po kursie 6 to znaczy ze ktoras druzyna bedzie grala w oslabieniu i strzeli i wogole gol w przewadze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANZELMO Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Na sposora nagród to oni się nie nadają z powodu swoich warunków...ale pisanie że są do du*y bo...myszka strona itp to...każdy ma takie prawo oferta i kursami miażdżą wszystkich ale jest pewne ale...ktoś woli grać 1x2 proste nie gra ale tutaj prosta matematyka i znajomość podstawowych zasad w grach się kłania nie ma żadnych dziwnych betów...Smika a co się stało z Sebo żyje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Nie wiadomo co sie stalo.Na innym forum tez prowadzil konkurs i nagle znikl i zero kontaktu z nim.Moze jakas awaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANZELMO Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Smika któryś z zespołów musi strzelić gola w osłabieniu jak będzie kara czy to 5 minutowa czy 10 czy za niesportowe czy zwykła 2 minutowa ktoś gra z przewagą 5-4 5-3 i ta z mniejszą ilością graczy drużyna drżała gola obopólne wykluczenia się nie liczą czyli może być końcówka meczu grają 5-4 do tego wycofują bramkarza i grają 6-4 bo gonią wynik bo jest 3-4 i tamci lądują gola do pustej albo kontre normalnie na livscore.com zawsze pisze przy bramkach pw- pawer pley gra w przewadze i sh- gol w osłabieniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANZELMO Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Wiem bo też jestem na tym forum tylko teraz słabo z czasem... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 14 minut temu, rafik89 napisał: przedluzamy konkurs do 15 kolejek czy jutro konczymy kto jest za Chyba poprzestanie sie tak jak jest w regulaminie na 10 kolejkach bo malo juz osob typuje i nastepna edycje w przyszlosci mozna zrobic na 15-20 kolejek ale decyzja ostateczna nalezy do wiekszosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...