warta90 Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca ✅ Bybit 25€ - bez depozytu - tylko do 06.04.24 - również dla osób które mają już konto w BYBIT ale nigdy nie zamawiali karty wirtualnej oraz fizycznej.Jak zdobyć bonus?1️⃣ Zarejestruj się z tego linku :https://www.bybit.com/invite?ref=MQW1RO%230Upewnij się że jest wpisany kod polecenia :MQW1RO#0(Jeśli masz już konto pomiń krok 1)2️⃣ Przejdź do strony eventu według poniższych kroków oraz zarejestruj się do niego. 3️⃣ Na stronie eventu znajdź zadanie o 15€ "apply for the bybit card" i zamawiamy wirtualną kartę oraz możemy fizyczną ( obie są darmowe)⚠️ Jeśli nie wykonasz tego poprzez zadanie nie otrzymasz bonusu! (pkt. 4 na grafice)Przy zamawianiu karty w rubryce refferal code wpisz:MQW1RO#0✅ Bonus będzie do odebrania w reward hub i będziemy mogli go wykorzystać używając wirtualnej karty bybit np. wpłata na revolut/zen/wise lub podłączamy karte do google pay i płacimy nią w sklepie, w taki sposób łapiemy się również na bonus 10$ za transakcję kartą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 23 Marca Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 15e można wypłacić odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca Wszystko ok, niby 15e jest na karcie, ale jak sprawdzic czy faktycznie jest, gdzie jest saldo? I jak wysłać np. Na rachunek bankowy, bo nie widzę takiej opcji :)? Sprawdziłem, zapłaciłem, ale dodatkowych 10 euro nie dostałem za płatność kartą wirtualna przez google pay telefonem, czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca Płatność kartą wpada po 14dniach a płacić można karta na allegro np kupić paysafecrad i wpłacić zen i revolut,najlepiej używać apki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca Saldo z kart możesz wejść w card i tam jest wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Już to ogarnąłem:) a jak zapłaciłem kartą przez Google pay w żabce też wpadnie dodatkowe 10e czy tylko na allegro? Bo ja nie dostałem żadnej informacji że jak zapłacę kartą to dostanę dodatkowy bonus 10e, czy to poprostu jest i nigdzie o tym nie piszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 27 Marca Autor Udostępnij Napisano 27 Marca Obojętnie jaka transakcja karta więc wpadnie 14dni,promocja do 6kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca A ty dostałeś już? Bo ja szukam informacji o zadaniu: zaplac kartą a otrzymasz 10e i nic nie mogę znaleźć. I jeszcze dla pewności wystarczy jedna platnosc kartą na dowolna kwotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 27 Marca Autor Udostępnij Napisano 27 Marca Ja jeszcze nie bo nie minęło 14dni ale dwóch znajomych dostało jeden wpłacił na zen a inny kupił coś na allegro i zaliczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 28 Marca Autor Udostępnij Napisano 28 Marca Jak ktoś nie wue dodatkowo jest los kręcimy i wpada 1 2 10e albo nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoski Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca 4 godziny temu, warta90 napisał: Jak ktoś nie wue dodatkowo jest los kręcimy i wpada 1 2 10e albo nagrody Podpowiesz gdzie to znaleźć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 28 Marca Autor Udostępnij Napisano 28 Marca U góry masz pokazane pod numerem 2 do losowania my rewards i ongoings events i to drugie jak wejdziesz w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoski Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca 12 minut temu, warta90 napisał: U góry masz pokazane pod numerem 2 do losowania my rewards i ongoings events i to drugie jak wejdziesz w to Możesz podesłać jakiś screen? Za nic nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca To drugie jest w rewards hubs potem by bit aversary i tam jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca A ja tu nic nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoski Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca No u mnie również nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 30 Marca Autor Udostępnij Napisano 30 Marca Dziwne powinno być te 15e i szansa w tym losowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo003 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Dzięki !! Wszystko działa jak należy i 15 dolarów wypłaciłem już na ZEN. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 31 Marca Autor Udostępnij Napisano 31 Marca Ostatnie 6dni promocjii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Jak komuś wczoraj komuś nie dodało bonus dziś dodali pulę można odbierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia A orientujesz się czy te środki na karcie mają jakąś ważność czy można je wykorzystywać bezterminowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Jest ważność pisze tam kilka dni jakoś na tym bilecie z 15e,wejdź my rewrds tam jest pod bonusem do kiedy wazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Pamiętajcie że kod przy zamawianiu karty trzeba wpisać też kod ,jak komuś nie działało dodali nowa pulę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Dostałeś już 10e za płatność kartą? Mi jeszcze co prawda nie minęło 14 dni, ale jestem ciekawy czy u Ciebie coś się zmieniło, ponieważ nie wiem skąd jest ta informacja o dodatkowych 10e za płatność kartą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Jeszcze nie ,dostaje się na 15dzien ale to tylko ci którzy przy zamawianiu karty podali kod polecenia tak jak w opisie jest by podać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Ja podałem tylko ja zamówiłem kartę wirtualna a nie fizyczna to coś zmienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Obojętnie jaka kartę tylko musi być refferal przy zamawianiu dostaniesz 10 jak będzie 15ty dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Ostatnie 2 dni i 8h na odebranie łatwych 15e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jak ktoś nie może odebrać bonusu do rana uzupełnia pulę wtedy probować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Tym co wcześniej nie działał też już pulę uzupełnili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...