xrpfan Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Nowa giełda Quadency daje 20 $ za KYC plus 10 $ za połaczenie konta z z np coinbase lub binance. Promocja swieza wiec nie wiem jak to wyglada dalej jestem dopiero w fazie KYC, . https://quadency.com?r=a1e2515393b54e02dd93dfcf Bonus tylko z refa , zaproszony dostaje 20 $ plus 10 $, my tak samo. Wypłata za refu tylko na adres BTC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlyw Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Nie dostajesz ani centa rejestrując się z jego refa.powinny być takie numery karane banem, bo szanujmy nasze dane i czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrpfan Napisano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Czytaj ze zrozumieniem Promocja swieza wiec nie wiem jak to wyglada dalej jestem dopiero w fazie KYC, . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 By dostać bonus to trzeba mieć min 500$ na portfelu i polecony też musi mieć na nim kase by dostać za nie go bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...