xrpfan Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 hiszpanska aplikacja ktora daje 1 usd w tokenie Matic za zaproszenie znajomego. Aplikacja jest dla wszystkich krajow. https://app.xcapit.com/users/register/kjq5fv Sciagamy aplikacje i zakladamy konto potem klikamy QUIERO MI WALLET Bedzie trzeba spisac 12 slow . Po wszystki mozemy zapraszac znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kil4 Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Po jakim czasie dostałeś bo zrobiłem i nie otrzymałem 1 usd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrpfan Napisano 29 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 12 minut temu, kil4 napisał: Po jakim czasie dostałeś bo zrobiłem i nie otrzymałem 1 usd 1 usd w tokenie Matic za zaproszenie znajomego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrpfan Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Jak cos nagrody za poleconych już na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrpfan Napisano 5 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Promo Dalej Aktiv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...