mtszkbs018 Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Verse to Twój wirtualny portfel, w którym prześlesz pieniądze znajomym bez prowizji. Dostaniesz 23 zł za przesłanie 20 zł w aplikacji. Wypłacasz 43 zł z powrotem na swoje konto. 5 minut roboty! 1. Pobierz aplikację Verse ze Sklepu Play/Apple Store https://verse.me/en/ i zweryfikuj się w aplikacji (weryfikacja trwa kilka minut) 2. Kliknij na ikonę kółka z pierwszą literą Twojej nazwy w prawym górnym rogu ekranu. Przejdź do zakładki Enter a Promo Code i wpisz mój kod: R8WJ8X. 3. Wpłać na swoje konto Verse minimum 20 zł dodając swoją kartę bankową. W tym celu naciśnij ikonkę dwóch strzałek w prawym dolnym rogu ekranu. 4. Prześlij 20 zł swojemu znajomemu w aplikacji Verse (transakcja musi być pomiędzy kontami Verse) i poproś aby odesłał pieniądze do Ciebie . Jeśli nie masz komu wysłać pieniędzy, możesz przesłać je także do mnie bez żadnych prowizji, a ja odeślę całość z powrotem. 5. Zyskaj bonus 23 zł i wypłać całe 43 zł na swoje konto bankowe wchodząc na swój profil, a następnie "Transfer to your bank" i wpisując numer swojego polskiego konta bankowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...