alwex Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Chyba @pavioniusz wygrał. Gratulacje. Ja to zdaje się pierwszy byłem do 93-ej minuty, bo miałem wtedy dokładny wynik i nieparzystą liczbę goli. Ale kiedy Benfica strzeliła na 4:2, to za jednym zamachem straciłem 4 punkty i chyba tylko z 6 pkt skończyłem. Gdyby Benfica nie strzeliła to razem z @pavioniusz mielibyśmy po 10pkt, ale ja byłbym o minutę bliżej pierwszej bramki... A tak to ch.. bombki strzelił... Czekamy na następne kunkursy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2020 3 godziny temu, smika napisał: ten kto był bliżej Dokładnie tak dlatego ten dodatkowy typ jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grandeinter Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Uu w szoku jestem, mi wyszło że mam egzekwo z kimś po 10 punktów i że jest to najwięcej w klasyfikacji według oficjalnych statystyk https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/match/2029711--lech-vs-benfica/statistics/?iv=true Domyślam się, że chodzi tu przede wszystkim o faule których jak widziałem zaraz po meczu było 21, lecz po jakimś czasie jak widać poprawili tą statystykę na 20 i ta rzecz jednak radykalnie zmienia sytuacje. Też kurczę nie doczytałem opcji z tym "pewniakiem", gdyby nie to to mógłbym mieć 11 pkt Z tego co widzę, mam właśnie egzekwo 10 pkt z pavoniuszem i on właśnie użył tej wyżej wspomnianej przeze mnie opcji "pewniak". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Widzę że livesports też poprawił faule z 21 na 20 a to faktycznie daje wam obu pierwsze miejsce bo minute pierwszego gola macie taką samą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Pogubiłem się Czyli mamy tak: ? 1. @pavioniusz 1. @grandeinter 3. @Marcios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Ja mam 9 pkt ale czy to starczy na coś to nie wiem innych nie sprawdzałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Faktycznie masz 9pkt bo pewniaka trafiłeś i chyba ostateczna kolejnośc jest taka jaką napisał @Piomar bo byłeś najbliżej trafionej minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ale jeszcze czas na ewentualne reklamacje do jutra do 18:00 i jak nikt się nie pomylił to wyślę kody na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grandeinter Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Jeśli chodzi o zwycięzców to sytuacja wygląda tak klarownie, że raczej nawet żadna "reklamacja" nie powinna jej już zmienić Tak więc jak najbardziej gratuluję zwycięzcom!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavioniusz Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Haha pierwszy raz chyba udział w konkursie i wygrana. Człowiek przez pracę nie ma tyle czasu na bukmacherke. Gratuluję pozostałym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grandeinter Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 35 minut temu, pavioniusz napisał: Haha pierwszy raz chyba udział w konkursie i wygrana. Człowiek przez pracę nie ma tyle czasu na bukmacherke. Gratuluję pozostałym Widzę, że typowaliśmy tak samo w dokładnym wyniku do połowy, na koniec meczu i dodatkowo jeszcze w minucie pierwszej bramki a dodatkowo przy pozycji strzelca pierwsze bramki XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Kody psc wysłane na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
11natinka11 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ile ja miałam punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grandeinter Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Au elegancki konkurs, oby takich więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Potwierdzam otrzymanie kodu od @Piomar Dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...