Irzyk3 Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Na początku witam wszystkich graczy po tym jak wykorzystałem już wszystkie linki z forum postanowiłem się zarejestrować problem z wypłata mam z betamo ugralem 8000 i za każdym razem odrzuca mi płatność. LC nic nie pomaga. Dokumenty wszystkie im wysłałem. Miał ktoś podobne przygody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Musisz wszystkie metody płatności zweryfikować jakie użyłeś w kasynie + standardowe które wymagają. Będziesz miał w zakładce "Dokumenty" wszystko zaakceptowane to zlecaj wtedy wypłatę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoski Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Dokumenty dodajesz w sekcji „Dokumenty” 🤦♂️ Będziesz miał napisane czy zaakceptowali czy nie. Pewnie któryś z plików im nie odpowiada albo chcą czegoś dodatkowo. Na początku, zweryfikuj konto. Dalej pytania do supportu / czat na żywo i napisz co odpowiedzieli. A dopiero wtedy gdy utrudniają można pisać takie żale. Następnym razem proponuje użyć swój pojemnik na oczy i poczytać zanim zapytasz o głupoty. Sprawdź dokumenty. Jeśli niezaakceptowane to LC musi ci podać powód. Zlecanie wypłaty dziesiąty raz pod rząd nic nie da 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irzyk3 Napisano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Dokumenty mam zaakceptowane dowód adres obie karty. Próbowałem na master Card próbowałem na vise depozyty robiłem kartą. Wczoraj trustly próbowałem też odrzucone. W innych kasynach nie miałem nigdy takiego problemu. Zaczynam pomału trafić nadzieję. A support najpierw pisał że na MasterCard nie robią wypłat no i że mam zrobić depozyt Visa żeby ją dodać tak też zrobiłem i nic bez zmian. Wczoraj ostatnia wiadomość od nich żebym spróbował innej opcji wypłaty. Nie mam już pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irzyk3 Napisano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Zamykam temat i dzięki za pomoc wysłałem ostatniego screena i zatwierdzają. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...