rzesak Napisano 10 Września 2019 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Wchodzimy na stronę https://www.sblock.com Ściągamy oprogramowanie. W międzyczasie ostrzeżenie, aby nie wchodzić na stronę phishingową z literami app przed adresem. Rejestrujemy się. Proszę uprzejmie o podanie mojego nicku w polu refferall: RZESAK313 Uzupełniamy dane. Wchodzimy w 'Me' po prawo na dole w rogu, dalej Authentication i wgrywamy tylko pierwszą stronę dowodu osobistego. Po około 20 minutach dostajemy darmowe SBO, które możemy zahandlować i wypłacić. Obecnie przetwarzają mój dokument. Dam screeny, jak będzie wypłata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboafc91 Napisano 10 Września 2019 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 brzmi fajnie , ciekawe tylko czy nie ma gdzieś po drodze haczyku i czy od razu można wypłacić te $ daj znać jak się dowiesz i wypłacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzesak Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Czyli tak. Miano być 20 minut. Już prawie doba na dokumenty. Wypłata na portfel inny niż SBLOCK kosztuje 0,00025 BTC ~2,5 USD, a na portfel w SBLOCK połowę tego. Czy jakieś haczyki będą? Nie mam zielonego pojęcia. Na razie czekam na zatwierdzenie dokumentów. Tak samo czekam na Crypterium już ponad 48 godzin. Pozdrawiam, Dam znać o konkretach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...