smika Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Nagroda uznaniowa w formie psc 20zł idzie do @jaca1983.Za chwile prześle ci kod na priv i prosze o potwierdzenie otrzymania nagrody w tym temacie. Chłopak bez problemowy który szanował nasze decyzje z @seboafc91 i przyjmował własne błedy na klate bez żadnych wyzwisk,marudzenia itp.Nie miał szans w losowaniu na aktywnosc bo zawalił jedną kolejke a w typowaniu grał do konca pomimo że nie miał już żadnych szans na podium. @jaca1983 według mnie ta nagroda należy ci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboafc91 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 @smika bardzo dobry wybór. Z tego co pamiętam to w poprzednich edycjach @jaca1983 również bawił się do końca mimo braku szans na nagrodę , więc jak najbardziej zasłużona nagroda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1983 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziękuję serdecznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1983 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Nagrodę na priv otrzymałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Gratulację dla zwycięzców a przede wszystkim dla @huge83 za wygranie konkursu, oraz dla wszystkich co podawali typy do końca. Wielkie uznanie dla @seboafc91 za trud włożony przy prowadzeniu klasyfikacji generalnej - pełen profesjonalizm wszystko szybko i dokładnie. Wielkie podziękowanie dla najlepszego organizatora konkursów w sieci @smika za kolejną fają zabawę oraz dla administratorów forum Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Pierwszy raz w historii ligi typerów chyba udział wzieła kobieta i pokazała że ma klase i w debiucie odrazu podium.Graty @jolanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 @Marcios dzięki.W nastepnej edycji postaram sie o nagrody nie dla pierwszej czwórki a np. dla pierwszej szóstki-siódemki. A narazie jak ruszą ligi planuje drugą edycje konkursu DOBRY TYP.Kto brał udział w pierwszej wie o co chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolanka Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dzięki I dziękuje za konkurs ) Rywalizacja była emocjonująca, do końca nie było wiadomo, kto stania na podium, poza huge, który mocno nas w weekend przegonił 1 By smika, 17 Lipca 2019 Zgadza się huge83 koncówke miał imponującą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboafc91 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 dzięki @Marcios za słowa uznania , jednak nie ukrywam że popełniłem parę błędów za które przepraszam Gratulacje i powodzenia w pomnażaniu nagród 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Pewnie i tak się nic nie zmieni bo sprawdziłem wyniki i już teraz wysyłam swoje nagrody. @Kujawiak02, @jolanka, @rjastrzab nagrody ode mnie wypłacone w postaci kodów psc na priv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolanka Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Część nagrody od @smika otrzymałam, dziękuje Gratulacje dla wygranych, oraz gratulacje dla reszty uczestników, za wytrwałość i rywalizację do samego końca 😗 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjastrzab Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dzięki, kod PSC otrzymałem. Dzięki za zabawę. Super pomysł i formuła, która sprawiła, że do samego końca wielu userów miało szansę na zdobycie nagród. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 @rjastrzab zaskoczyłeś mnie finiszem.Długo sie czaiłes poza podium a tu nagle finisz udany i jest 4 miejsce.Lubie takie emocje i gratulacje za walke do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge83 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziękuję wszystkim uczestnikom za bardzo fajną zabawę Dziękuję również za gratulacje - bardzo się cieszę z tej wygranej. Mimo, że przed ostatnią kolejką byłem już pewny wygranej, to emocje, które towarzyszyły konkursowi z kolejki na kolejkę, były ogromne. Dziękuję sponsorom konkursu - bez was emocje byłyby odrobinę mniejsze Dziękuję organizatorowi konkursu, którym jak zwykle był niezawodny @smika - spokojny i opakowany jak zawsze Dziękuję także jedynej przedstawicielce płci pięknej, czyli @jolanka - udało mi się przegonić po dziesiątej kolejce i jakimś cudem nie dałem się wyprzedzić Rywalizacja z Tobą była naprawdę ciekawym doświadczeniem, bo rzadko się zdarza, aby kobieta lubiła sport, a poza tym jeszcze się na nim znała No i dziękuję również @Kujawiak02 - Twój oddech czułem na sobie niemal do samego końca Pozdrawiam i do zobaczenia w kolejnej edycji konkursu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spec19883 Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Było losowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Z tego co wiem to dziś po południu @gregor5551 zrobi losowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 W dniu 17.07.2019 o 06:45, smika napisał: Gratulacje dla zwyciezcy @huge83.Na ewentualne reklamacje co do tabeli czekam do godz.10. W konkursie na aktywnosc udział w losowaniu biorą; 1. @seboafc91 2. @Gulman777 3. @bumbumbam 4. @Marcios 5. @spec19883 6. @maer Prosze @gregor5551 o wylosowanie jednej osoby z tej szóstki która otrzyma nagrode psc 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Wynik 4 czyli @Marcios.Za chwile wysyłam psc i gratuluje szczescia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Potwierdzam odebranie nagrody od @smika dziękuję. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Reszta nagród została wypłacona na priv w postaci kodów psc.Proszę o potwierdzenie ich otrzymania i przepraszam za opóznienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kujawiak02 Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 witam , potwierdzam kody otrzymałem czasu nie mam za wiele wiec tylko dodam konkurs bardzo fajny gratuluje wygranym i jak i przegranym którzy mogą byc lepsi w następnych edycjach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolanka Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Również potwierdzam odbiór pozostałej części nagrody, jeszcze raz dziękuję za fajny konkurs i do następnego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge83 Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ja także potwierdzam odbiór całej nagrody Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w kolejnym konkursie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...