Technik84 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 3 godziny temu, teodor86 napisał: Technik 84 gratki ale za co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Chyba za dwa x w hokeja w ostatniej kolejce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 @smika ja miałem 3 takie co było równo rzutow rożnych ale tak jak mówisz niech zostanie po staremu bo dopisujac mi teraz 3 pkt za stare mecze będzie to nie fer według lidera aktualnego Pozdrawiam 1 By smika, 6 Listopada 2018 Właśnie pamietałem że były u ciebie takie sytuacje że było rowno w rogach i dałem ci 0 pkt bo over to over.Na przyszłosc jak bedzie konkurs z tego buka to już bedzie wiadomo co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Zgadza sie.Niech bedzie po staremu żeby nie robić bałaganu a @Gulman777 i tak zachował sie ładnie oddając typy nie patrząc na innych a jego koncowy wynik do pobicia to 51.60 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibistram2 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 3 godziny temu, smika napisał: @rjastrzab tylko że w konkursie my nie gramy stawkami tylko kursami i teraz pojawia sie taki problem a mianowicie np. Hamburg-Koln .Było rowne 9 roznych a gracz @zibistram2 podał typ over 9 ale nie grał za stawke tylko kurs sie liczy to w przypadku zwrotu to chyba nie otrzymuje 1.52 pkt tylko i tu pytanie ile ? Zgodnie z regulaminem powinien dostac 1 pkt. A jezeli przy zwrocie zgodnie z regulaminem konkursu dam mu 1 pkt to @Marcios ktory we wczesniejszych kolejkach typował rożne musi sprawdzić czy gdzies nie miał zwrotu bo cos mi sie wydaje że też miał podobną sytuacje. I teraz albo przyznaje 1 pkt @zibistram2 za mecz hamburga a @Marcios sprawdza swoje poprzednie typy na rozne czy nie ma zwrotu. Albo @zibistram2 dostaje za ten mecz 0 pkt i wszystko zostaje po staremu A żeby nie robic na koniec bałaganu to najprosciej było by żeby było po staremu ja się sugerowałem ze będzie powyżej 9 czyli minimum 10 . bo nie zwróciłem uwagę czy jest over 9.5 taka opcji.Wiec nie trafiłem. bo mi zabrakło 1 gola i mam zero punkta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 I tak ci @zibistram2 policzyłem za ten mecz 0 pkt.I tak macie teraz lepszą pozycje wyjściową w ostatniej kolejce bo znacie wynik jaki trzeba pobic by wygrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 @smika można podawać typy w osobnych postach czy trzeba wszystkie 3 w jednym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulman777 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 no ladny kursik wszedł Marcios , niebawem widze decydująca połowa czy mnie wyprzedzisz @Marcios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budynkisiel Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 i Marcios odzyskał pozycje lidera i ma duze szanse na wygraną , lae gratki wszystkim którzy walcza do końca rundy, ja nastepnym razem troszke pomyśle nad moimi typkami bo nieraz tak bez namysłu stawiałem 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulman777 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 jeszcze nie odzyskał pozycji lidera @Budynkisiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budynkisiel Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 1 minutę temu, Gulman777 napisał: jeszcze nie odzyskał pozycji lidera @Budynkisiel no fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Zgadza sie .od 12 ostatni jego mecz. Mimo to uwaźam że @zibistram2 ma najwieksze szanse bo mu niskie kursy starczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulman777 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 a nagrody za konkurs to dzisiaj będą jak w miarę szybko się rozstrzygnie sytuacja ? czy raczej jutro dopiero ? @smika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jutro rano ogłosze wyniki i dam czas z 2-3 godziny na ewentualne reklamacje i wtedy wysłane zostaną nagrody i podam liste osob ktore wezmą udział w losowaniu nagrody za aktywnosc i admin wylosuje 1 osobe i tez jutro ona dostanie paysafe.Ty @Gulman777 zapewne udziału w losowaniu nie wezmiesz bo trudno przepuszczac byś spadł na 6 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulman777 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 no oby hehe ok dzięki za info @smika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budynkisiel Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 19 minut temu, smika napisał: Zgadza sie .od 12 ostatni jego mecz. Mimo to uwaźam że @zibistram2 ma najwieksze szanse bo mu niskie kursy starczą Niskie kursy to nie znaczy ze wejdą .Faworytów w sporcie nie ma ,ale tak sobie przegladałem tabele to kilka osób moze powalczyc a mają duze kursy i jeszcze tez nie wszyscy oddali typy , tak wiec jak kalejdoskop tu sie zmieni,powodzenia wygranym ja tylko licze na łut szcześcia w losowaniu , chociaż mało co licze bo los raczej dla mnie nie łaskawy był do tej pory 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 I dobrze że sie coś zmienia i dzieje bo przynajmniej nie jest nudną i są emocje do samego konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Mamy nowego lidera. @Marcios do pobicia wynik 52.75.Czekamy do wieczora kto da wiecej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 6 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 6 godzin temu, smika napisał: Chyba za dwa x w hokeja w ostatniej kolejce weszły na zasadzie ryzyk fizyk :), w ostatecznym rozrachunku i tak nic nie dadzą raczej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Podana jest już tabela koncowa i na ewentualne reklamacje czekam około 2-3 godziny i po tym czasie zostaną wysłane nagrody na priv od @Piomar -100zł za 1 miejsce .Od @gregor5551 za miejsce 2- 70zł i miejsce 4-30zł .I odemnie za miejsce 3-50zł i miejsce 5-20zł. A oto lista graczy ktorzy wezmą udział w losowaniu nagrody za aktywnosc i z tej listy admin wylosuje 1 osobe ktorej przesle nagrode: 1. @seboafc91 2. @Skyline 3. @bumbumbam 4. @KamilFCB 5. @Rakieta6666 6. @mar_202 7. @Budynkisiel 8. @ANZELMO 9. @rjastrzab 10. @teodor86 11. @Mario777 12. @jaca1983 Te osoby oddały oddały swoje typy we wszystkich 15 kolejkach 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Losowanie odbędzie się przez generator liczb losowych http://generujemy.pl/losowa_liczba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Dziękuję wszystkim za fajną zabawę i emocjonującą rywalizację a także organizatorom za fajny konkurs. @smika szacun za prowadzenie konkursu, mega profesjonalne i poświęcony czas na robienie tabel i podliczania typów. Gratuluję osobą za premiowane miejsca i wszystkim co dotrwali do końca Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Wygrywa @jaca1983 numer na liście 12. Gratulacje ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 @jaca1983 nagroda na priv wysłana i prosze tu potwierdzic jej otrzymanie. Do godz.10 czekam ostatecznie na ewentualne reklamacje i po tej godzinie zostanie wypłacona reszta nagrod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 @teodor86 dogaduj sie z adminem bo ja narazie jestem poza domem i narazie nie bede miał czasu na prowadzenie konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1983 Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Dziękuję za otrzymanie nagrody potwierdzam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Mineła godz.10 a wiec @huge83 i @ŁysyZbrazzers nagrody wysłane odemnie na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario777 Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Podziękowania dla organizatorów za dobrą zabawę i emocje do samego końca . Tylko trochę szkoda , że handicapy nie były dozwolone , akurat to co jest najciekawsze w ofertach , moim zdaniem w następnej edycji powinny być również dostępne tak jak inne opcje . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁysyZbrazzers Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Potwierdzam odbiór nagrody. Gratulacje dla organizatorów za fajny konkurs oraz dla uuczestników za rywalizację. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Wysłane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...