smika Napisano 26 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Taka ciekawostka że po 3 kolejkach aż 21 graczy kwalifikuje sie do udziału w losowaniu nagrody paysafe 20zł za aktywnosc.Z tych 21 odliczając 5 osob ktore napewno zostaną nagrodzone za miejsca 1-5 pozostaje 16 osob jak narazie do wziecia udziału w losowaniu nagrody za aktywnosc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANZELMO Napisano 26 Października 2018 Udostępnij Napisano 26 Października 2018 wiesz za 20 dyszki to ludzie ...😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 26 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Te 20zł paysafe za aktywnosc to jest dla tych osób które na przykład na 2-3 kolejki przed koncem nie mają szans na pierwszą piątke a typowały regularnie to taka dodatkowa szansa na nagrode no i frekwencja jest większa do samego końca.Do konca konkursu jeszcze troche kolejek zostało i się może jeszcze okazać że zostanie 1 czy dwie osoby w tej loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Robi się ciekawie w czołówce po lider w 4 kolejce nie oddaje typów.W konkursie na aktywność po 5 kolejkach zostaje 18-5 to 13 graczy a do końca jeszcze aż 10 kolejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2018 @teodor86 do konća jeszcze aż 10 kolejek i wszystko jest możliwe tym bardziej że nie nagradzamy tylko za 1 miejsce a aż 5 miejsc plus szósta osoba za aktywnosc. @Rakieta6666 w złym temacie podałeś typy.Typujemy już 6 kolejke a nie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakieta6666 Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Godzinę temu, smika napisał: @teodor86 do konća jeszcze aż 10 kolejek i wszystko jest możliwe tym bardziej że nie nagradzamy tylko za 1 miejsce a aż 5 miejsc plus szósta osoba za aktywnosc. @Rakieta6666 w złym temacie podałeś typy.Typujemy już 6 kolejke a nie 5 😂 ok podaje na 6 kolejke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2018 @mar_202 prosze napisać co to za typ ,mecz co typowałeś w 7 kolejce NFL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_202 Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Rozlicz jako przegrany. Typ był na NFL, a wkleiłem drużyny z NBA, widocznie źle skopiowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulman777 Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 rosja hokej 17;30 Minsk - Chabarowsk typ x kurs 3.95 Jaroslaw - Sochi typ x kurs 4,40 finlandia hokej 17;30 HIFK - Hammelina typ x kurs 4,05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2018 @Gulman777 typy podałes nie w tym temacie co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Można powiedzieć że jesteśmy na połmetku konkursu.W czołowce ciasno i do końca konkursu wszystko możliwe.W dotychczas rozegranych 7 kolejkach regularnie typowało aż 17 osob.Oby tak dalej i życze powodzenia i niech wygra najlepszy Nastepny szybki konkurs bedzie moj ulubiony czyli liczbowy z totolotka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Nie ma problemu .Tak do 17 zapodam.Miałem wam podawać tematy do typowania na dwie kolejki do przodu ale wtedy może zrobic sie bałagan i na przykład nie ktorzy by sie mylili i zamiast typy oddac w temacie na srode dawali by na czwartek.Dlatego jest jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Panowie wszelkie reklamacje dotyczące konkursu prosze pisac w tym dziale. Użytkownik @mar_202 odpowiadając na twoją reklamacje faktycznie nie policzyłem ci prawidłowo trafionego typu w 7 kolejce z nba Dallas-Utah po kursie 3.15.Musiało mi to gdzies umknąć i przepraszam za pomyłke i za chwile punkty dodam do tabeli co przesunie cie na 2 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_202 Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 spoko, przy sprawdzaniu tylu typów to zawsze można się pomylić. 1 By smika, 30 Października 2018 Punkty dodane.Teraz powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Aż tak żle nie jest bo do 5 miejsca tracisz coś około 3 pkt a do konca jeszcze pare kolejek i wszystko mozliwe bo ktos moze nie oddac typow itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2018 No widziałem że jeden ale za to kurs 3.0. W konkursie na aktywnosc też nikt nie odpuszcza i regularnie co kolejke typuje 17 osob czyli na dzien dzisiejszy 12 osob sie kwalifikuje do losowania paysafe 20zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Ja ze swojej strony chciałem powiedzieć jako stary konkursowy wyjadacz, że sposób prowadzenie przez Ciebie tych zawodów jest wręcz wzorowy. Aktualizacje tabeli na drugi dzień z rana.....😵 Trzymaj tak dalej 💪 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyline Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Kwestia formalna, bo nie mogę już edytować posta. Godz meczu 20:00 Cytat Typ zastępczy za zwrot z meczu Formidable vs ex-Wizard: 31/10 E-sport (cs:go) Fragsters vs Team expert Typ: 2 Kurs: 2.95 Wybaczcie roztargnienie, z brakiem godziny i poprzednio ze zle podana datą, ale taki zabiegany okres obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 @smika za dużo mi policzyłeś, trafiłem tylko angielski puchar rożne, 36,28 powinno być. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 A ile było rożnych w meczu jagielonii?bo tylko na jednej stronie znalazłem że 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Było 15 ale z dogrywką a ta raczej się nie liczy, niemal na pewno bo tak jest u znanych mi buków w których gram, więc tam pewnie też. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 ok.To tam gdzie patrzyłem musieli podać z dogrywką.Dziękuje za uczciwość i czujność.Zaraz poprawie w tabeli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibistram2 Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 w moim poście spotkanie się nie odbyło przed spotkaniem Hurkacz kreczowal wynik widnieje 0:0 wiec mogę podać typ zastępczy tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Możesz podac albo dostaniesz 1 pkt za krecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Inni też dziś nie lepiej i pudłują .Pare kolejek jeszcze zostało do konca i nic nie przesądzone jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 6 godzin temu, zibistram2 napisał: w moim poście spotkanie się nie odbyło przed spotkaniem Hurkacz kreczowal wynik widnieje 0:0 wiec mogę podać typ zastępczy tak... https://www.flashscore.pl/mecz/Y14fChJk/#szczegoly-meczu No nie wiem mecz się normalnie odbył i Hurkacz skreczował przy 2:5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibistram2 Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 no ja na live czytałem było 0:0 a ja nie wiem jak to liczą tu w konkursie za krecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibistram2 Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 podam zastępczy jak krecze są zwrotem jak nie to nie będzie się liczycliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Nie mam nic przeciwko byś podał typ , tylko podałeś, że nie odbył się mecz i że przed spotkaniem kreczował czyli nie przystąpił do meczu a mecz się odbył Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 W regulaminie jest że krecz to 1 pkt ale tak jak w przypadku innych meczy przełożonych itd możecie podać typ zastępczy na własne ryzyko bo albo macie pewny 1pkt albo ryzykujecie i dajecie typ zastepczy z wiekszym kursem który nie jest pewny czy wejdzie.To już wasz wybór. @zibistram2 typ zastepczy ci zaliczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...