keyno Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 https://www.extravegas.com/en-PL/bonus-rules Po rejestracji wchodzimy w zakładkę ''my bonus game'' Dziwne, bo wygląda na krzaka a jest od rana na znanym forum zagranicznym. x75 max wypłata 100€ jak syf to do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mefix.art Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 w poniedzialek rozegralem 25 free spinow, a dzisiaj maila dostalem ze mam do zaakceptowania kolejne 25fs na gry bonusowe, info email wazne do 30.11, z free spinow ugralem 18euro zobaczymy co z tego bedzie jak obroce, ktos wyplacal ? /edit. klops, nie szlo nawet obrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek688 Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 ja dziś też miałem 25 fs i ugrałem tam 15 eurasow w szczycie grubo ponad 1300 ale po obrocie zredukowało do 70 wbijam na LC kazali zweryfikować konto przesłałem dokumenty i czekam nadzieja matka głupich a matka kocha swoje dzieci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreto84 Napisano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 W dniu 29.11.2017 o 19:00, Piotrek688 napisał: ja dziś też miałem 25 fs i ugrałem tam 15 eurasow w szczycie grubo ponad 1300 ale po obrocie zredukowało do 70 wbijam na LC kazali zweryfikować konto przesłałem dokumenty i czekam nadzieja matka głupich a matka kocha swoje dzieci i co wyplaciles czy kicha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek688 Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 weryfikacja pomyślnie czekam na przelew wczoraj zleciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek688 Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Witam jakaś wielka porażka to długich rozmowach na LC ( LC DLA CIERPLIWYCH O JEDNO PYTASZ CO INNEGO ODPISUJĄ BRAK KONKRETNYCH ODPOWIEDZI I CZAS JAKI MUSIMY CZEKAĆ piszą ze pieniądze z wygranych fs są fikcyjne i nie mogę ich wypłacić więc nie rozumiem poco obrót a co lepsze cofnęli mi skan dowodu i nie zaakceptują pytałem dlaczego bez odpowiedzi cos nie tak . wróciły na konto z powrotem jeśli dokonam depozytu zostaną utracone RACZEJ NIE POLECA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...