rzesak Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Pisali na email ze za depozyt 10 euro bedzie 40 spinow na Haunted Hospital i kiszonka, jak mówil Wujek:) jwt ps. wczoraj zrobilem depozyt, a spinow do dzis nie ma, livechat niedostepny a support na emaile nie odpowiada. zle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabapth Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Chopie, ja w tym kasynie wygrałem ponad 2000e, 2000 do wypłaty, depo przez skrilla, wszystkie dane w końcu przyjęli, ale znaleźli, adres na wyciągach z konta inny niż przy rejestracji, ogólnie konto zablokowali jak tylko wypłatę zleciłem, depozyt też poszedł się yebac, i tak samo przestali odpowiadać na wiadomości, a LC do 16 działa, zresztą co bym nie zagadał to piszą że na LC nic nie mogą i że moja sprawa jest gdzieś tam, i od 2 tyg. nic, zero odpowiedzi na wiadomości. Posrani, najchętniej jakąś skargę gdzieś bym złożył, może jakaś maltańska komisja gier i zabaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...