saperek12 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 witam przedstawiam wam prosty sposob na zdobycie paysafecard wartosci 10 euro program nazywa sie codeclicker cos podobnego do dogry i banankow wczoraj zalozylem konto i dzis stan mojego konta wyglada tak dziennie za zalogowanie dostajemy 5c zarabiamy w zakładce earn points : ClickerWall: tutaj mamy co godzine kilka adskipów 5 sekundowych za które dostajemy centa co 2h jest jedno lepsze za 3c zakładki superrewards i adscend media to ankiety najlepiej płatne na start mamy pojedyńcze zadania follow na twitterze za 10c i like na fb za 10c dodatkowo jest tez zakladka z grami ruletka czarne czerwone gdzie mozemy pomnazac nasz zarobek (lub przegrac jak to w hazardzie ) i codecklicker chest takie kolo z nagrodami 0d 50 centow do 5 euro i po rejestracji mamy jedno zakrecenie za darmo mi dalo 1 e klikanie zajmuje doslownie 5 min i wydaje mi sie ze poswiecajac chwilke dziennie w ok 10-15 dni dojde do paysafecard 10euro zapraszam do rejestracji http://cclicker.com/saperek12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 a dzis stan mojego konta prezentuje sie tak jak widac w ciagu doby mozna zarobic nawet ponad 1e tak wiec jeszcze raz polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 10 e przekroczone w 10 dni celuje w paysafecard 25 e jak ktos chcialby mi pomoc wystarczy ze zarejestruje sie z mojego linku i wyklika raz clickerwall co zajmie minute a dostane 25c zapreszam do rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pipaczakubra Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 dokladniej mozna poprosic o co w tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 o klikanie co godzine masz do klikniecia kilka linkow za ktore dostajesz pare centow klikanie zajmuje minute mozna do tego sie zalapac na jakies ankiety ktore sa platne od 20 centow nawet do 2 euro ja juz zarobilem tyle wszystko mi zajmuje ok 10 min dziennie obejrzyj sobie ne youtubie pare filmikow zeby zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eg0nik Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 to saperek pracowac juz nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 egonik lewy pieniadz za darmo zawsze sie przyda tym bardziej ze praktycznie nic sie przy tym czlowiek nie narobi a z paysafecard 25 e mozna juz cos ugrac w kasynie lub u buka i ja juz od jakiegos czasu nie przeznaczam swoich zarobionych pieniedzy na hazard tylko wygrane z darmowek lub zarobione z innych zrodel w necie dzieki czemu mam bilans na plusie nie rozumiem po co ta twoja docinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 zarejestrowałem się z refa zobaczę co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 U nich mają jakiś ciężki ten system i refow mi jakoś nie zalicza ale dzieki parę osób na innych forach chwalilo się już że dostało swoje paysafecard ja dzis zamowilem paysafecard 25e niestety czas oczekiwania bywa różny jak dostanę to dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek12 Napisano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 jakby co serwis wyplacalny dzis dostalem <a target="_blank" href="http://obstawianie.com/zobacz/paysafecard/"><b>PSC</b></a> 25 jurkow troche sie trzeba naczekac ale nie ma co narzekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...