Hampi Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 W takich meczach wiadomo. Owszem jednego nie trafiłem ,ale chyba nie zrozumiałeś o czym pisze. Równe dobrze można było dać ten 1 mecz do typowania bo tych 3 nie dało się nie trafić. To była tylko luźna uwaga ,a nie jakieś pretensje żeby było jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bidubi Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Czy wygrany bonus tylko na zakłady czy w sloty też będzie można zagrać? [ Komentarz dodany przez: Piomar: |14 Lis 2016|, o 16:26 ] Tylko na zakłady. Po obrocie można robić co się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilpal Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Jeszcze dwóch no dawać loginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Czy wygrany bonus tylko na zakłady czy w sloty też będzie można zagrać? W sloty raczej nie pograsz.dopiero jak obrocisz bonus.mialem kiedys tez bonus i dopiero po obrocie moglem zagrac w sloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenet Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Kolo 18 bede w domu to podam login Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilpal Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Wyślij teraz żebym zdążył Polskę zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Wyślij teraz żebym zdążył Polskę zagrać znajac ich i tak wam dzis tego bonusu nie dodadzom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilpal Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Piomar nie możesz dodać tych bonusów teraz a dwóch później dodasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Nie, przecież to nie ja dodaję bonusy. Nikt nie będzie się bawił u buka w dodawanie na raty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenet Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Ok skontaktowalem sie z zona i mam login - wyslalem na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Został seboafc91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilpal Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 chyba 24h już mineły dawać nastepnego i gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Następna osoba marcelini - czekam na login 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 poszlo na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Ok wysyłam więc loginy i trzeba czekać. Nie pytajcie kiedy itp. bo to już nie ode mnie zależy. Dam znać jak będą dopisane. Gratuluję nagrodzonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Nagrody będą na kontach do końca tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Tego bylo mozna sie spodziewac bo tak jak pisalem wczesniej u nich niema tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenet Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Ok wysyłam więc loginy i trzeba czekać. Nie pytajcie kiedy itp. bo to już nie ode mnie zależy. Dam znać jak będą dopisane. Gratuluję nagrodzonym Ty gratulujesz a my dziękujemy za takie konkursy dzięki takim konkursom wzrasta szansa na jakieś realne wygrane - ja życzę wszystkim aby obrócili ten bonus 200 pln i zrobili sobie wysokie wygrane na święta :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilpal Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 oby oby wszyscy to obrócili... i jak najszybciej dotarł ten bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość johnny1500 Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Bonusowe środki dostępne na koncie. Powodzenia w obrocie. Dzięki dla organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilpal Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 ja nie mam pisales cos do nich czy sami dodali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość johnny1500 Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Sami dodali: http://imgur.com/a/EgsQq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brusiak Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 bonus na koncie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenet Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Od ostatniego bonusu bez depozytu nie dokonał Pan wpłaty, dlatego nie kwalifikuje się Pan do odbioru wygranej. Bardzo mi przykro. Tak napisali mi na czacie - porażka [ Komentarz dodany przez: Piomar: |17 Lis 2016|, o 20:41 ] Wyjaśnimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmalek Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 może uformujemy jakieś wspólne typy... jestem pewien, że wśród zwycięzców są doświadczenie typerzy, którzy nie raz okroili buki z kasy. Zapraszam do tematu http://bezdepozytu.net/typy-na-sekabet-dla-zwyciezcow-konkursu-vt1783.htm#22619 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilpal Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Dziś mnie normalnie osłabili. Nie dostałem bonusu bo moje konto jest powiązane z innym tak mi powiedzieli na live chat pytam dlaczego proszę mi to wyjaśnić odpowiada to samo w kółko pytam czy jest taki sam ip mówi że nie tylko ze jest powiązane. Już po 45 min się trochę wkurzylem i pisze żeby nagrodę przekazać adminowi niech przekaze komu innemu niestety nie może tego zrobić. Jeszcze bardziej dziwne powiedział że nie należy mi się nagroda a 100â od wplaty owszem. I nie ma takiej możliwości żeby z mojego ip było Multikionto. Jestem zły. Może admin coś pomoże i wyrwie nagrodę jak nie dla mnie to może dla następnego.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Dzisiaj powinienem mieć listę co i jak. Generalnie jak ktoś nie dostał to albo ma multi konto albo zarejestrował się po oddaniu typów. Szczegóły wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 wystarczy ze ktos z rodziny zalozy konto z tego samego ip albo na ten sam adres zamieszkania ale z innego ip to juz sie nie dostanie.ja po mimo ze jestem tam depo to nie dostalem bo brat tez zalozyl konto z tego samego ip.niema do nich o to pretensij ale wciskaja mi ze mam kilka kont a to juz sciema na calego i poprosilem ze pomimo ze jestem tam depo o zamkniecie konta i podziekowalem za gre i nie bede tam wiecej wplacal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenet Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 W moim przypadku konto mam jedno na cale domostwo i rejestrowalem sie dawno , robilem tam tez depozyt do kasyna. Pisali ze ich regulamin mowi ze nie mozna skorzystac z darmowego bonusu pod rzad bez depozytu pomiedzy nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pronto Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Kasa na koncie marcelini, niestety ale u buków tak już jest i jest to traktowane jako multi dlatego nie ma sensu zakładać konta bratu itp. nawet jak się ma czyste intencje. Święta zasada - jedno konto i spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...