keyno Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 https://maxadmiral.com/ po potwierdzeniu email i tel (sieć plus) otrzymujemy dostęp do kart gdzie losujemy kwotę bonusu bez depo wylosowałem 50 , najwyższa kwota była na górze po środku w moim przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NocKruka Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Promo działa nadal, na liście krajów przy podawaniu numeru telefonu nie ma PL ale wpisałam kierunkowy, sms z kodem przyszedł normalnie, jednak pisze, że żeby potwierdzić trzeba pisać na LC. Piszę właśnie z babeczką, że nie mogę potwierdzić telefonu i dostałam kod, ona mi na to żebym go wpisała gdzieś tam, napisałam jej, że wyskakuje informacja ЧŃĐžĐąŃ ĐżĐžĐ´ŃвоŃдиŃŃ Đ˝ĐžĐźĐľŃ ŃвŃМиŃĐľŃŃ Ń Đ°Đ´ĐźĐ¸Đ˝Đ¸ŃŃŃĐ°ŃиоК (aby potwierdzić numer, proszę skontaktować się z administracją) - kazała mi poczekać kilka minut, zobaczymy co z tego będzie. Na razie nie mogę wylosować karty bo po kliknięciu prosi o potwierdzenie numeru. EDIT: Działa, jest 60 rubli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...