androlo Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 >>>>>>>100% DARMOWY PROGRAM DO ZARABIANIA !!!<<<<<<<< Znany w Świecie z uczciwości Admin Charles Scovill, daje gwarancję wypłat i stabilności programu. Wystarczy codziennie przez 3 minuty wyklikać płatne reklamy nie inwestując nic! Nie musisz polecać, ale musisz wiedzieć że z każdego poleconego otrzymujesz 100% jego zarobków!!! Oni zarabiają i Ty zarabiasz tę samą kwotę. Obejrzyj to nagranie https://www.youtube.com/watch?v=RgrAPJP3b3A&feature=youtu.be Możesz też wykupić AdPack za 50$ (lub jego wielokrotność), który zarabia 10% - żaden Bank tyle nie płaci za lokaty!!! ROI 110% daje gwarancję długowieczności i stabilności programu. Żeby otrzymywać codzienne naliczania, trzeba wyklikać co 24h 10 reklam - u góry czerwone tło "Start Surfing" lub obok czasu. Wypłaty na PayPal są natychmiastowe w czasie rzeczywistym!!! Nie znalazłem lepszego tak stabilnego i tak uczciwego programu do tej pory. Nie wahaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom85 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 A ja sobie też założyłem tam konto a co tam TUTAJ.Jak sie zarejestrujecie z tego linku to wam w niczym nie pomogę bo dopiero zaczynam . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kailenaa Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Da sie na tym zarobic bez wciagania nowych ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtassio Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Czy potrzebny jest do tego celu facebook? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 W związku,że j... PayPal zablokował środki minimum do lipca usuwam swoje posty w tym temacie. Na dzień dzisiejszy nie przyjmuje nikogo do swojej prywatnej grupy TM PayPal zablokował wszystkie środki które były na PayPalu czyli ponad $61 mln na 180 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...