keyno Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 http://www.topslotsite.com/?tracker=170800&dynamic=gigadCust950 bonus na koncie kilkanaście sekund po potwierdzeniu e-mail rejestracja i bonus akceptujemy w wersji mobile - chrome z rozszerzeniem gramy w normalnej wersji, gdzie mamy masę slotów obrót x50 gmail w terms nie ma PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 proszę pisać czy macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzaki99 Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 5 euro na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolanka Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Po aktywacji maila dodane 5 e, nie czytałam termsów ale ni cholery nie mogłam ustawić ekranu na widok beta, jak już uedało mi się rozciągnąć, to min bet 3 e ustawiony i nie mogłam, / nie umiałam zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Po aktywacji maila dodane 5 e, nie czytałam termsów ale ni cholery nie mogłam ustawić ekranu na widok beta, jak już uedało mi się rozciągnąć, to min bet 3 e ustawiony i nie mogłam, / nie umiałam zmienić gramy w normalnej wersji , nie mobile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szengelija1982 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 bonus 5e dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirella772 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Nie trzeba aktywować mobilnie. Wystarczy zalogować się z linka otrzymanego na pocztę i bonus na konto dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...