keyno Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 https://www.hertat.com/?btag=a_6624b_2661c_ tylko gmail *przechodzimy (klikając) z poczty do slotu Lady of Fortunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
androlo Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 jaki tu jest obrót i jak z wypłatą? właśnie obróciłem wygraną z free ale nie ma tam ani skrilla netka tylko jakieś banki i karta jedna uwaga przy zmianie kraju jest tylko finlandia sszwecja norwegia na czacie gościu kazał mi przesłać skany dowodu i plus za telefon zobaczymy czy to przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kailenaa Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Gry netetu nie dzialaja mi na zadnej przegladarce. Wyskakuje komunikat ze nie mam adobe flasha, a oczywiscie mam aktualnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Gry netetu nie dzialaja mi na zadnej przegladarce. Wyskakuje komunikat ze nie mam adobe flasha, a oczywiscie mam aktualnego. Wszystko pięknie płynnie śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 jaki tu jest obrót i jak z wypłatą?właśnie obróciłem wygraną z free ale nie ma tam ani skrilla netka tylko jakieś banki i karta jedna uwaga przy zmianie kraju jest tylko finlandia sszwecja norwegia na czacie gościu kazał mi przesłać skany dowodu i plus za telefon zobaczymy czy to przejdzie miałem przy rejestracji ''ziemia'' i wpisałem Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
androlo Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 jaki tu jest obrót i jak z wypłatą?właśnie obróciłem wygraną z free ale nie ma tam ani skrilla netka tylko jakieś banki i karta jedna uwaga przy zmianie kraju jest tylko finlandia sszwecja norwegia na czacie gościu kazał mi przesłać skany dowodu i plus za telefon zobaczymy czy to przejdzie miałem przy rejestracji ''ziemia'' i wpisałem Poland nie zauważyłem ale powinni mi zatwierdzić skoro jest opcja na nasz kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil22 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 mail na gmail nie przyszedł ok 15 min i doszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fsMANIAC Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Mi mail doszedł po ok.5 min ale po kliknieciu w link aktywacyjny i przejściu do Lady of Fortune....SPINÓW BRAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
androlo Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 jak zwykle szturm klientów z pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyno Napisano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Mi mail doszedł po ok.5 min ale po kliknieciu w link aktywacyjny i przejściu do Lady of Fortune....SPINÓW BRAK spróbuj kilka razy przez e-mail ew. wyl/zal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fsMANIAC Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Mi mail doszedł po ok.5 min ale po kliknieciu w link aktywacyjny i przejściu do Lady of Fortune....SPINÓW BRAK spróbuj kilka razy przez e-mail ew. wyl/zal dzięki keyno ,kilkukrotne login/logout + link z maila i zaskoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
androlo Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 otrzymałem odpowiedz od nich następujacą i Andrzej, We shall not allow registrations from the following countries: USA, Israel, France, Malta, Poland, the United Kingdom, Italy, Ireland and Germany. Technical, payment and registration verifications will be applied to enforce these exclusions. https://www.hertat.com/terms-and-conditions-mga/ So you will not have that withdrawal to your account and your account is closed. Kind regards, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...