Piomar Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Zapraszamy do drugiej odsłony konkursu Na czym to polega ? Każdy zarejestrowany użytkownik posiada swój indywidualny link, który znajduje się na podstronie "Zaproś Usera" (na żółto w prawym górnym menu forum) kliknij Wystarczy podawać ten link znajomych aby się rejestrowali na forum. Jeśli masz stronę, blog, konto na facebooku, nk czy jakimś forum możesz wstawić swój indywidualny link i zapraszać inne osoby do rejestracji na forum. Nagrody: 1 miejsce - 2x Paysafecard 100 PLN 2 miejsce - 1x Paysafecard 100 PLN Konkurs trwa miesiąc - do 20 maja, do godziny 18:00 Zaproszone osoby z takimi samymi adresami IP są zliczani jako jedna osoba. Prosimy uważnie wpisywać maile przy rejestracji gdyż trzeba aktywować konto poprzez link otrzymany na maila! Przestrzegamy przed oszustwami, nasz system jest tak zmodyfikowany, że nawet zmiany IP na nic się zdadzą... Żeby później nie było zdziwienia Konta pozyskane za pomocą sztucznych programów nie będą brane pod uwagę - nie zależy nam na przypadkowych i sztucznych kontach - tylko osobach zainteresowanych tematem i rozwinięciem forum Jak tylko forum się "rozkręci" ruszymy z fajnymi - cyklicznymi konkursami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość peacelove Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Bardzo fajny konkursik zaproszę paru znajomych może się akurat uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu17 Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 I jak tam sytuacja z rozstrzygnięciem konkursu? P.S. Z tego co widziałem o godzinie 18.00 to inaczej wyglądała klasyfikacja ale oczywiście organizatorzy mam nadzieję czuwają nad wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 System aktualizuje się co 24h dlatego z wynikami czekamy dzisiaj do 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Wyniki konkursu: 1. Pronto 2. lesiu17 Kody otrzymacie na pw w ciągu 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu17 Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Konkurs bardzo fajny i przyjemy oby więcej takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu17 Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 A jeżeli chodzi o PW to wyskakuję mi komunikat: "Nie posiadasz wystarczającej liczby postów aby wysyłać PW" Czy może mi ktoś powiedzieć co z tym fantem zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 A jeżeli chodzi o PW to wyskakuję mi komunikat: "Nie posiadasz wystarczającej liczby postów aby wysyłać PW" Czy może mi ktoś powiedzieć co z tym fantem zrobić? Sprawdź powinno być już ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu17 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 I jak tam sytuacja z nagrodami? Już minęło ponad 2 tyg i nadal cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu17 Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Potwierdzam otrzymanie nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pronto Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Ja również otrzymałem, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...