Ambercroxy123 Napisano 23 Czerwca Udostępnij Napisano 23 Czerwca 💡 Przetestowałem Croxy – Rotacyjne proxy residential od 0,8$/GB – Zaskakująco dobra wydajność! Cześć wszystkim, Chciałem szybko podzielić się recenzją dostawcy, którego niedawno testowałem – Croxy. Szukałem rotacyjnych proxy residential, które nie kosztują fortuny, i trafiłem na nich. 🌐 Co otrzymałem: Rotacyjne proxy residential Cena: 0,8$/GB (tak, naprawdę!) Protokoły: HTTP, SOCKS5 Zastosowania: scraping, social media, reklamy, automatyzacja ✅ Co mi się spodobało: ✔ Tanie, ale czyste – Początkowo byłem sceptyczny co do ceny, ale pula IP była dobrej jakości, z niskim współczynnikiem blokad na Google i Instagramie. ✔ Stabilna rotacja – IP zmieniały się prawidłowo w zależności od czasu i żądań. Świetne do web scrapingu. ✔ Brak limitów wątków – Uruchomiłem kilka botów naraz bez żadnych ograniczeń. Płynne działanie. ✔ Dobre pokrycie geograficzne – Głównie IP z USA i UE, co idealnie pasowało do moich potrzeb. ✔ Natychmiastowa dostawa + darmowy test – Dane do logowania otrzymałem od razu po płatności, a na życzenie można dostać też darmowy test. 📞 Doświadczenie z obsługą klienta: Chat na żywo działa sprawnie, odpowiadają prawdziwi ludzie (nie bot). Miałem kilka pytań dotyczących konfiguracji i zostali dobrze obsłużeni. Można też pisać bezpośrednio na maila: support@croxy.com 💬 Podsumowanie: Jeśli masz dość płacenia 3–5$ za GB za rotacyjne proxy residential, warto wypróbować Croxy. To tania alternatywa, która działa solidnie. Nie jest to największy dostawca, ale za tę cenę i jakość zdecydowanie warto spróbować. 🔗 Sprawdź ich: https://croxy.com/?keyword=gy Mam nadzieję, że komuś pomoże! Dajcie znać, jeśli też ich używaliście – jestem ciekaw waszych doświadczeń. 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...