Skocz do zawartości

https://b

Ambercroxy123

Polecam Ci proxy!

Rekomendowane odpowiedzi

💡 Przetestowałem Croxy – Rotacyjne proxy residential od 0,8$/GB – Zaskakująco dobra wydajność!

Cześć wszystkim,
Chciałem szybko podzielić się recenzją dostawcy, którego niedawno testowałem – Croxy. Szukałem rotacyjnych proxy residential, które nie kosztują fortuny, i trafiłem na nich.

🌐 Co otrzymałem:

• Rotacyjne proxy residential

• Cena: 0,8$/GB (tak, naprawdę!)

• Protokoły: HTTP, SOCKS5

• Zastosowania: scraping, social media, reklamy, automatyzacja

Co mi się spodobało:
 Tanie, ale czyste – Początkowo byłem sceptyczny co do ceny, ale pula IP była dobrej jakości, z niskim współczynnikiem blokad na Google i Instagramie.
 Stabilna rotacja – IP zmieniały się prawidłowo w zależności od czasu i żądań. Świetne do web scrapingu.
 Brak limitów wątków – Uruchomiłem kilka botów naraz bez żadnych ograniczeń. Płynne działanie.
 Dobre pokrycie geograficzne – Głównie IP z USA i UE, co idealnie pasowało do moich potrzeb.
 Natychmiastowa dostawa + darmowy test – Dane do logowania otrzymałem od razu po płatności, a na życzenie można dostać też darmowy test.

📞 Doświadczenie z obsługą klienta:
Chat na żywo działa sprawnie, odpowiadają prawdziwi ludzie (nie bot). Miałem kilka pytań dotyczących konfiguracji i zostali dobrze obsłużeni. Można też pisać bezpośrednio na maila: support@croxy.com

💬 Podsumowanie:
Jeśli masz dość płacenia 3–5$ za GB za rotacyjne proxy residential, warto wypróbować Croxy. To tania alternatywa, która działa solidnie. Nie jest to największy dostawca, ale za tę cenę i jakość zdecydowanie warto spróbować.

🔗 Sprawdź ich: https://croxy.com/?keyword=gy

Mam nadzieję, że komuś pomoże! Dajcie znać, jeśli też ich używaliście – jestem ciekaw waszych doświadczeń. 😊