mavelinda Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Nowy Portfel Krypto Stables Money Sciagamy aplikacje : https://stables.money/ Wpisujemy kod polecającego : STABLES-7PQEAK Szybka weryfikacja KYC i robimy byle jaki depozyt (wystarczy nawet 0.10$) najlepiej w polygonach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kibelosmojer Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca Noi gdzie moj bonus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 19 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 5 godzin temu, kibelosmojer napisał: Noi gdzie moj bonus? Pewnie zaraz dodadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kibelosmojer Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca Dalej lipsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 20 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2 godziny temu, kibelosmojer napisał: Dalej lipsa Ja też nic nie dostalem, pisze do supportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kibelosmojer Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca To.po.co wstawiasz post jak nie wiesz czy działa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 20 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 3 godziny temu, kibelosmojer napisał: To.po.co wstawiasz post jak nie wiesz czy działa..... Działa , tylko trzeba poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bacz3k Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca W dniu 20.06.2025 o 17:36, kibelosmojer napisał: To.po.co wstawiasz post jak nie wiesz czy działa..... " Referral Program: How it works: Share your unique referral code with friends. They sign up using your code and verify their account. Reward: Once they complete at least one eligible transaction within 30 days, both you and your friend receive a reward (up to $5 USDC each). Limitations: There's a limit to the number of referrals per month (up to 20). " Źródło : https://stables.money/refer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 22 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2 godziny temu, r0bacz3k napisał: " Program poleceń: Jak to działa: Udostępnij swój unikalny kod polecający znajomym. Zarejestrują się, używając Twojego kodu i zweryfikują swoje konto. Nagroda: Jeśli w ciągu 30 dni dokonasz co najmniej jednej kwalifikującej się transakcji, zarówno Ty, jak i Twój znajomy otrzymacie nagrodę (do 5 USDC każdy). Ograniczenia: Istnieje limit liczby poleceń na miesiąc (do 20) . Źródło : https://stables.money/refer Nie doczytałem regulaminu , w takim razie jak otrzymam te USDC . Połowe oddaje jako refback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kibelosmojer Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca W dniu 23.06.2025 o 01:14, mavelinda napisał: Nie doczytałem regulaminu , w takim razie jak otrzymam te USDC . Połowe oddaje jako refback Ja do teraz nie dostałem nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 2 Lipca Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca W dniu 1.07.2025 o 17:59, kibelosmojer napisał: Ja do teraz nie dostałem nic Support twierdzi że po 30 dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...