mavelinda Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja 🎁 Darmowe 1-10$ za KYC 🥳 Rejestracja z linku: https://mobile.rockflow.ai/intents?t=RB24H9GDC&p=8 Bonus w postaci darmowej akcji Tesla, losowej dosłownie bo nie ma określonej kwoty, ja dostałem 9 USD w akcji, można zaprosić trzech znajomych i wystarczy że zrobią KYC oraz wpiszą kod polecający. Każdy inny kto skorzysta z linku dostanie bonus tylko ty otrzymasz za 3 pierwszych znajomych. KYC u mnie trwało kilka minut, łatwa i szybka rejestracja, na zatwierdzenie dokumentów czekałem do 2 godzin. 💢Nagrody nie można wycofać do 30 dni, można je odblokować szybciej robiąc 4 transakcje akcji, sprzedaż, kupno itp. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaba Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja 0.03$ akcja skad wy kur*a bierzecie te promocje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja @Karaba hahahaha z Pończy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...