bufokko Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 znalazłem jeszcze jedną promocję bez depozytu. 10E dobet ---> https://pl.dobet.com/special-offers/welcome.phtml - zwykły link żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kynektsw Napisano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 ile trzeba zrobić obrotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufokko Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 min wypłata 100 Euro, a z bonusu 10E możesz ugrać tylko 50E. Więc Musisz ugrać 50E, wpłacić 50E i wypłacasz 100E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piecdziesiat Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jak to z bonusum 10 E mozesz ugrac tylko 50 E? nie czaje - mozesz mi wytlumaczyc? a co jak postawie 10E na zdarzenia o AKO : 7... Dzieki z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capo Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jak to z bonusum 10 E mozesz ugrac tylko 50 E? nie czaje - mozesz mi wytlumaczyc?a co jak postawie 10E na zdarzenia o AKO : 7... Dzieki z gory Jeżeli jest tak jak pisze autor poprzedniego postu, to możesz ugrać nawet 1000E, ale maksymalna wypłata wynosi "zaledwie" 50E, pozostałych pieniędzy nie będziesz mógł wypłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufokko Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 z bonusu można stawiać tylko single ale jeżeli postawisz 10E na zakład z kursem 6,15 i jak wygrasz to na koncie będziesz miał 50E, wpłacasz 50 i wypłacasz 100, oczywiście jak spełnisz warunki bonusu, termin chyba 30 dni od rejestracji... musisz doczytać. Ja ugrałem do 52,2 i 2,2 skonfiskowali. Mam 50E i namawiają do wpłaty... na razie nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piecdziesiat Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Kurde bez sensu... to jak bede mial 50 i nie bede chcial wplacic to rozumiem zabiora dziady kaske ? oj bida bida... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufokko Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 no biednie to wymyślili, też jestem tego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Abelson Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 szkoda czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufokko Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 masakra... wpłaciłem te 50 Euro i teraz muszę zrobić obrót 250E (tymi wpłaconymi 50E) żeby dostać bonus 50E, który ugrałem z darmowych 10E. Ciekawe czym mnie jeszcze zaskoczą tak to wygląda.... jedziemy dalej, może uda się oskubać bukmachera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufokko Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 jeszcze jeden zakład za 5 Euro i dam znać jak to dalej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piecdziesiat Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Daj daj... ale z kazda chwila widze ze to jakas masakra jest i chyba nie wart grania ten buc... szkoda szkoda - a Tobie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufokko Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 puściłem ostatni kupon za 5 euro i od razu dopisali bonus do konta. Zlecenie na Neteller puściłem w sobotę.... i nic jestem pełen obaw mojej wpłaconej kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufokko Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 ok, mogę potwierdzić. dobet - wypłacalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...