mavelinda Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia Kliknij link: https://go.coinmetro.com/?ref=mtszkbs018 Rejestrujemy się, a następnie pojawia się komunikat „Weryfikuj tożsamość” Po potwierdzeniu tożsamości bonus zostanie przyznany natychmiast Wypłata na dowolny portfel BTC. Weryfikacja około 30 minut, Bonus: 10 € i otrzymaj 25e zwrotu gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoski Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia System (Coinmetro) 25 Jan 2025, 18:54 EET (18:43:59) Miguel: Hello There, (18:44:42) Miguel: musisz również wpłacić do 100 € w dowolnej walucie (przetłumaczony) Ściema… Aby dostać bonus trzeba wpłacić do 100 € Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irzyk777 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Wałek fchuj 10 ty dostajesz cioto za polecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 26 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 15 godzin temu, Irzyk777 napisał: Wałek fchuj 10 ty dostajesz cioto za polecenie. +5 dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrem93 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Założyłem, potwierdzona tożsamość, bonusu brak 🤔😑 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 27 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2 godziny temu, extrem93 napisał: Założyłem, potwierdzona tożsamość, bonusu brak 🤔😑 Nie mam w poleconych nikogo nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia To jest oszust!!! Założyłem w whitebit, miałem dostać $$, a tylko on dostał $$ OSZUST I TYLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia U niego nigdy nic nie dostaniecie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia W dniu 28.01.2025 o 00:10, ascaron91 napisał: U niego nigdy nic nie dostaniecie !!! Śpij spokojnie debilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...