Skocz do zawartości

https://b

Tivolt

Coinbase Quiz DIMO / opcja wykonania BEZ samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

💲Otwieramy w coinbase na stronie💲

1️⃣Proszę użyć mój kod jak pomogłem komuś bez auta. (Nie ma to żadnego wpływu na otrzymanie nagrody Coinbase 25$ ale pozwoli na dodatkowe 50$ dla nas obu)
Z góry dzięki: HWSAIC 👍

Dodatkowo z kodem dostajemy po tygodniu oboje po 50$ w Dimo. Ale auto musi być tydzień połączone w aplikacji. Czyli jak to zwykle bywa odbierasz nagrodę coinbase i wywalasz aplikację z telefonu 😜 

2️⃣Po zainstalowaniu Dimo, ściągamy aplikacje : My Dacia (kolejność bez znaczenia)

3️⃣Konto na Dimo i My Dacia muszą mieć dokładnie taki sam mail!

4️⃣Potem jak założymy konto na my dacia dodajemy auto poprzez numer Vin, numer vin możemy skopiować z każdej strony z autami typu otomoto.pl itp . (wybierajcie roczniki 2023 i nowsze)

5️⃣Po wszystkim wchodzimy do Dimo dajemy Add car i wybieramy Dacia logujemy się mailem z aplikacji my Dacia i wpada kasa. (tutaj możesz wcześniej wklepać ref koda  )

Mała uwaga odemnie , jeśli na końcu wywala informacje że Vin został już wykorzystany to wracamy do aplikacji Dacia usuwamy samochodzik i dodajemy nowy. Proces powtarzamy aż zadziała (mnie za 6 razem dopiero). Robota dla cierpliwych niestety

6️⃣A no i mail który wykorzystamy w obu aplikacjach wypada wcześniej podać na stronce Dimo na którą trafimy przez link coinbase!

Z tego co wiem to teraz lepiej działąć na aplikacji Reno (podobna lub ta sama metoda działania)