mavelinda Napisano 25 Października 2024 Udostępnij Napisano 25 Października 2024 Hej! 👋 Znalazłem coś, co zmienia zasady gry: Curve Pay. To jedyny portfel mobilny, który naprawdę pozwala zaoszczędzić pieniądze. Używam go, aby uniknąć opłat za transakcje zagraniczne, gromadzić zwrot gotówki, a nawet zmienić kartę, którą zapłaciłem po zakupie (nazywają to „Go Back in Time”). Zaufaj mi, warto spróbować. Zarejestruj się za pomocą mojego linku i otrzymaj 10 £ za darmo. Oszczędzajmy razem! https://www.curve.com/join#NB6BYQPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 29 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2024 Aby otrzymać bonus : Upewnij się, że ukończyłeś proces rejestracji i masz już swój portfel Curve. Dokonaj 3 zakupów o wartości co najmniej 5 € każdy w ciągu 7 dni od rejestracji. Zdobądź kartę Curve lub zarejestruj się w dowolnym planie premium (nasz bezpłatny okres próbny planu Pro również działa!). Pozostań przy wybranym przez nich planie premium przez 40 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia To poza kartą fizyczną mam jeszcze płacić za subskrypcję ich planu? 😱 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavelinda Napisano 1 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 23 minuty temu, Tivolt napisał: To poza kartą fizyczną mam jeszcze płacić za subskrypcję ich planu? 😱 Zdobądź kartę Curve lub zarejestruj się w dowolnym planie premium (nasz bezpłatny okres próbny planu Pro również działa!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...