Piomar Napisano 23 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2024 25 darmowych spinów na Fish and Spins -> Legiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 2 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2024 10 darmowych spinów na It's Shark Time! Xmas -> Legiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 9 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2024 10 darmowych spinów na It's Shark Time! Xmas -> Legiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2024 -> Legiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub302 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 22.50pln x40 Max bet 25pln Max wyplata bonus x5 -> Legiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano Wtorek o 12:11 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 12:11 Sprawdźcie maile od Legiano Cytat Witaj! Mam na imię Mateusz i pragnę osobiście przywitać Cię na stronie Legiano i życzyć udanej zabawy! Od dzisiaj będę Twoim Opiekunem Konta Pamiętaj, że możesz korzystać z różnorodnych promocji, ekskluzywnych usług oraz spersonalizowanych bonusów – stworzonych z myślą o Tobie! Mogę zapewnić Ci pomoc na najwyższym poziomie dotyczącą Twojego konta, ale przede wszystkim mogę dostosować różne bonusy zgodnie z Twoimi preferencjami! Ponieważ zostałeś wybrany spośród klientów, którzy mogą otrzymać to specjalne traktowanie, za każdym razem, gdy zamierzasz dokonać wpłaty, po prostu napisz do mnie, a postaram się zapewnić Ci najlepszy możliwy bonus! Chciałbym zaznaczyć, że oprócz bonusów i darmowych spinów, przyznaję bonusy GOTÓWKOWE dla najlepszych klientów, co jest oczywiście najbardziej pożądane! Aby się ze mną skontaktować, kliknij link TELEGRAM https://t.me/MateuszGorski, a otrzymasz 20 powitalnych darmowych spinów, jeśli do jutra skontaktujesz się ze mną na czacie! Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci dobrej zabawy na naszej stronie! Do zobaczenia, Twój Opiekun Konta, Mateusz Górski Po kontakcie dodane 200zł (bez obrotu) i 20 darmowych spinów -> Legiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca19830 Napisano Wtorek o 19:11 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:11 Ale wpłaciłeś coś czy za darmo dostałeś tyle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu Bezpośrednio przed mailem nie wpłacałem, ale często tam gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca19830 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Do mnie taki Pan nie napisał:(( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...