miron83 Napisano 10 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2023 Bonus 30 $ przy rejestracjiAktywujemy robota, który przynosi nam zysk.Link do rejestracji👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇https://web.bossaapp.com/#/register?code=42169728kod polecenia 42169728 Prezentacja wideo 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇https://www.youtube.com/watch?v=rGWo_sbSV4g&t=115s Na portfel usdt trc20 musimy nazbierać 15 usdt żeby wypłacić na inny znowu portfel to musimy nazbierać 50 usdt a na konto bankowe lub revo trzeba uzbierac 20 USD Polecam bez inwestycji aktywować tego robota i nic więcej w nim nie robimy sam chodzi. Co do inwestycji na razie się zastanawiam nad nią. Nie inwestowałem nic ponieważ bardzo mało info o samym projekcie znalazłem więc odpuściłem wpłacanie. Kto chętny to zapraszam do rejestracji, odpalacie robota i może akurat okaże sie że będzie można na nim zarobić. Jak na razie wypłaca Opis również od firmy jak handluje bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 29 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 Wypłaca w godzinach od 8 do 18. Robocik działa polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 Miałem nie inwestować tam ale zaryzykowałem i wszedłem symbolicznie. Popisałem też trochę z nimi na chacie. Tutaj info o nich https://web.bossaapp.com/#/about Dostałem info od opiekunów klienta że zbyt wiele osób po rejestracji nie aktywuje darmowego robota i takie konta będą blokowane po pewnym czasie. Jeśli są tu osoby co się rejestrowały i nie wiedzą jak aktywować robota to proszę pisać. Oficjalna grupa zapraszam po rejestracji https://chat.whatsapp.com/E85mAybjTZY53oxAedOUI2 Można zgarnąć również dodatkowe nagrody za zapraszanie osób. Info z WhatsAppa Ps dobrze jest zacząć polecać bo jeśli nikogo nie polecimy na darmowym koncie to nie uzbieramy do minimum wypłaty. Ja jak wszedłem w program zanim go dodałem na forum to od razu polecałem więc nie liczyłem ile urobi jedna osoba a na apce tego nie widać ile jeden polecony zwiększa wydobycie Po aktywacji robota dodajcie się na grupę bo chcą by wysłać tam screna swojego konta z Bossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Lecimy dalej. Wypłaca. Popisałem trochę z Ceo i wydają się wiarygodni. Zobaczę ile ten płatny robot urobi jeśli będzie w miarę to będę tą subskrypcję przedłużał do oporu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Robocik działa i płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 21 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 Kolejna wypłata wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Takie dodatkowe info Bossa została założona w 2005 roku przez zespół Carnegie Mellon Institute! Z siedzibą w San Francisco w Kalifornii! W 2018 roku założyciel Bland Wilson poprowadził zespół centrali i kierownictwo wyższego szczebla do wspólnego opracowania inteligentnego robota kryptowalutowego! Zaczeli wchodzić na rynek europejski w zeszłym roku, koncentrując się na Grecji i Niemczech Od nie dawna są w Polsce wiec jest to dobry moment by zacząć działać. Tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Lecimy dalej z tym Bossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Płaci dalej i kolejne info odnośnie pracy robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Robocik daje radę na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 10 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Kolejna wypłata z robocika wpadła ostatnio. Co raz bardziej mi się on podoba. Ceo firmy ok dużo tłumaczy jak czegoś nie wiemy i coraz więcej informacji o tym robocie się dowiaduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2023 Stabilnie do kilku godzin i na portfelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2023 Płaci nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2023 Dla osób w Polsce rejestracja wyłączona chwilowo zapewne przez to że większość jedzie na darmowym bocie a po 30 dniach nic nie robi dalej. Działamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...