swaggerxd Napisano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2023 Dobra ogarnięte ,bonus dotarł i zlecilem na konto bankowe 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bacz3k Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 Wszystko spoko, niby hajs jest. Ustawilem ten 4 cyfrowy pin ale jaka kolwiek transakcja którą robie nie akceptuje wgl tego pinu, Przelewu do banku też nie moge zrobić - troch dziwny ten myfin. Udało sie wam wgl gdzies wpłacic uzywajac ich karty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Wszędzie przechodzi płatność kartą.tez tak miałem przez przeglądarkę na laptopie spróbowałem przez telefon i przeszło.wplacalem na PokerStars sama karta a na różne buki przez Google Pay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Wciąż aktualne 5,11 euro wpada bezdepozytu za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Promka wciąż aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 8 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Promka wciąż aktywna Wciąż aktualne 5,11 euro wpada bezdepozytu za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 gdyby ktoś zrobił a nie dostał bonusu to teraz trzeba zrobić tranzakcje kartą na 0,01 euro wysylam wam tego centa zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Sprawdzajcie konta mi parę bonusów wpadło.promka wciąż aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...