emaczera Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 Zarejestruj się z linku poniżejhttps://play.google.com/store/apps/details?id=bg.myfin.myfin https://apps.apple.com/us/app/id1480505396 W invite code wpisz EM00GKAX bez niego nie ma bonusu) Wybierz konto w walucie EUROUkończ weryfikację Kyc trwa do 24h Jak już bedziemy zweryfikowani bedzie możliwość wchodzimy w add Money i probujemy wplacić kartą mozecie mieć zero na koncie wystarczy zeby zaliczyło próbę wplaty następnie tworzymy karte wirtualna i czekamy na bonus dostajemy 5.11 euro Kartą wirtualną możemy już płacic podpinamy ją pod google pay w razie pytań piszcze na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrolix Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 W dniu 24.03.2023 o 18:32, emaczera napisał: Zarejestruj się z linku poniżejhttps://play.google.com/store/apps/details?id=bg.myfin.myfin https://apps.apple.com/us/app/id1480505396 W invite code wpisz EM00GKAX bez niego nie ma bonusu) Wybierz konto w walucie EUROUkończ weryfikację Kyc trwa do 24h Jak już bedziemy zweryfikowani bedzie możliwość wchodzimy w add Money i probujemy wplacić kartą mozecie mieć zero na koncie wystarczy zeby zaliczyło próbę wplaty następnie tworzymy karte wirtualna i czekamy na bonus dostajemy 5.11 euro Kartą wirtualną możemy już płacic podpinamy ją pod google pay w razie pytań piszcze na priv po jakim czasie od utworzenia virtualnej karty , dopisują ten bonus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Spróbuj nią jeszcze zapłacić i w parę godzin po transakcji dopisują bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety9 Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Weryfikacja już dwa dni i dalej nic temu ze weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 15 minut temu, Swiety9 napisał: Weryfikacja już dwa dni i dalej nic temu ze weekend? Pewnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrolix Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 5 godzin temu, emaczera napisał: Spróbuj nią jeszcze zapłacić i w parę godzin po transakcji dopisują bonus jest! potwierdzam 5.11 wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Zrobiony KYC wszystko done, teraz mam pytanie kiedy będzie wiadomo, że konto jest zweryfikowane? Kiedy mam utworzyć wirtualną kartę? I jak mam dodać płatność kartą? moją kartą bankową? bonus bedzie można wypłacić na konto bankowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Po weryfikacji utwórz wirtualna podepnij pod Google Pay i spróbuj nią zapłacić tak żeby była próba zapłaty po paru godzinach masz bonus.mozna na a konto bankowe albo płacić kartą wirtualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Niestety problem jest bo przy podpięciu nie przychodzi sms weryfikacyjny tylko trzeba dzwonić do banku, zrobiłem kartę wirtualna, może będzie wystarczyć jak spróbuję wpłacić coś że swojego banku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Bonus jest bezdepozytu Możesz użyć swojej karty nie musisz mieć nic na koncie zrób próbę depozutu karta na której nic nie masz .powinno zaliczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 spróbowałem i od razu odrzuciło mi płatność na myfin, a teraz zablokowali mi tymczasowo karte w banku i muszę odblokować, podejrzana sprawa, ale to myślisz, że wpadnie skoro spróbowałem płatność zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Po paru godzinach się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 ale teraz sobie narobiłem muszę dzwonić na infolinie banku potwierdzać próbę płatności kartą inaczej nie odblokują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 A czemu później pisałeś że trzeba wirtualną karte podpiąć po google pay i spróbować zapłacić, a wcześniej że trzeba spróbować wpłacić coś na fina? Ty podawałeś numer karty itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 wpadło 5.11 Euro, jak wypłacić na rachunek bankowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety9 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Też mam podobny problem. A przy próbie płatności gdziekolwiek wyskakuje okno i tam są dwa pola żeby podać jakiś jeden kod a drugie kod SMS i kod SMS przychodzi ale ten pierwszy kod to co tam trzeba wpisać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Godzinę temu, ascaron91 napisał: Wejdź w ustawienia (prawy dolny róg), profile i Edit personal information, a następnie ustaw Change static 3D code.Tam ustalasz 4 -cyfrowy pin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety9 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 44 minuty temu, emaczera napisał: Wejdź w ustawienia (prawy dolny róg), profile i Edit personal information, a następnie ustaw Change static 3D code.Tam ustalasz 4 -cyfrowy pin Juz sobie poradziłem ale dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ascaron91 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 wszystko działa, pieniądze już na rachunku bankowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Wciąż aktualne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swaggerxd Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Próbuje to zrobić ,ale kiedy przychodzi do wysłania dokumentu mam czarny ekran i nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Może wina telefonu.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swaggerxd Napisano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 Robiłem to na iPhonie to może dlatego coś jest nie tak na iOS ,teraz zrobiłem na androidzie i udało się dodać id . Po jakim czasie mniej więcej aktywują konto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swaggerxd Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Zatwierdzone dokumenty ,zrobiłem próbę wpłaty 10 euro z konta bankowego. Utworzyłem karte wirtualna . Tyle wystarczy czy jeszcze coś muszę z tym robić żeby wpadł bonus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Masz już. po paru godzinach od próby transakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swaggerxd Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Chyba coś zrobiłem nie tak . Zrobiłem próbę wpłaty ,potem zrobiłem karte wirtualna i nie dostałem tych 5 euro a robiłem to wcześnie rano i przez cały dzień niestety nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 spróbuj zaplacic wirtualną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swaggerxd Napisano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2023 Próbowałem dodać karte do Google Pay ale przychodził dziwny SMS i nie pasował a potem miałem zadzwonić ale nie da się . W historii mam tak jak na zdjęciu ,to znaczy ze jest ok ? 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 6 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2023 Wejdź w ustawienia (prawy dolny róg), profile i Edit personal information, a następnie ustaw Change static 3D code. Tam ustalasz 4 -cyfrowy pin i podpinasz pod google pay tam jak chcesz zaplacic karta wyskakuje zeby podac ten 4 cyfrowy pin i kod z smsa.jak to zrobisz powinno zaliczyc i po paru godzinach bedzie bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...