kreeksky Napisano 29 Października 2022 Udostępnij Napisano 29 Października 2022 aplikację możemy pobrać ze strony :https://m.ltwallet.online/ - jest tam także instrukcja obsługi portfela. wariant drugi pobieramy z Googlepay - Rejestracja jest prosta : - wybierz język - zapisz klucz - utwórz hasło do portfela - wprowadź klucz przed hasłem Narazie konto jest zerowe , ale ,kliknij „mój profil” u dołu po prawej stronie, wybierz „zaproszenie” (invitation) , lub na głównej - ( invite) w górnym polu wpisz : uAe1EF ( kod zaproszenia) w dolnym masz swój kod do zaproszeń JAK widać musi być kod zaproszenia ,aby zadziałało ( gdyby nie pojawiła się kasa -kilk na sieć TRX i powrót na główną UWAGA: ZAPISZ KLUCZ PRYWATNY nie podniecałbym się tą kasą , bo wygląda to na testnet i napewno narazie nie wypłacimy ( załączam zrzut ) być może należałoby tą kasą trejdować ,swapować itd. ,ale na chwilę obecną wiem tylko tyle.Myślę że przed ewentualą wypłatą czeka nas KYC. NIE POLECAM WPŁACAĆ WŁASYCH ŚRODKÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...