warta90 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 https://www.zedxion.io/en_US/register?inviteCode=QZEGZQZE Kod : QZEGZQZE Nowa strona oferuje 50 ZEDXION po rejestracji, w przeliczeniu jest to 5 dolarów. Dodatkowo za polecenie mamy kolejne 5 dolarów. Jedyne co trzeba zrobic to zweryfikowac konto, mamy na to 30 dni . Strona bliźniacza do Vstmex, Kucoin itd wiec problemow nie powinno byc zadnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kil4 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Zrobiłem weryfikację ale 5 dolarów nie mam Doczytałem: Reward Distribution Method: After meeting the reward conditions,T+2 Days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 51 minut temu, kil4 napisał: Zrobiłem weryfikację ale 5 dolarów nie mam Nie wiem kiedy dostaniesz ale nie wiadomo jeszcze ile ten bonus będzie warty. Za polecenie nie ma 5$ ale jakieś $0.57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kil4 Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Kolejna zje.... strona co pobiera 1mln fee za wypłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...