warta90 Napisano 2 Marca 2022 Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 Aplikacja Plum daje 15 euro za zaproszenie 3 znajomych, czyli za kazdych 3 dostajemy 15 euro za 6 30e i tak dalej https://friends.withplum.com/r/4iVdg2 Wchodzimy w link wpisujemy maila, pozniej wchodzimy na maila i pobieramy apke. Rejestrując się wybieramy że z Polski jesteśmy ale miejsce zamieszkania dajemy Francja można wtedy połączyć z revolut poniżej link do adresu losowo francuskiego https://www.bestrandoms.com/random-address-in-fr?fbclid=IwAR3Ken16h3FZVG6_KoTgbAZpyUpZn-4Xnktnwr91Ks51J8PI93tP0dIFfpM Pozniej laczymy konto Plum z revolutem i gotowe. Jak komuś niechce się połączyć z revolut ja używałem swój internet na telefonie i poszło na WiFi były problemy u kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 6 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Jednak jest zapis że 14dnj czeka się na pieniądze z zaproszenia, daje 10zl za każdą osobę kto się zarejestruje proszę podać nazwę profilu i jak dostanę kasę to będę wysyłał na revolut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 10 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Wypłacali zapraszam się rejstrowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 10 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Kto się zarejestruje zaoaraszam na GG 69832652 daje 10zl za każdą rejstracje jak otrzymam bonus po 3 zaproszonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warta90 Napisano 10 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Dałem Ci screeny ze jesteś 4 w kolejce a ty dalej swoje, od prawej są ci pierwsi zarejstrowani, do tego zaczął mnie obrażać ze go oszukuje a to nie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...