Lukiuku Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Nowość!Wielowalutowy fintech W1TTY wjechał z promocją gdzie za samo Kyc otrzymamy 5€Co trzeba zrobić ?1.Rejestracja z linkuRef : https://w1tty.page.link/EDMTtyo5VZE4x5y19Czysty : Https://w1tty.comNastępnie przechodzimy kyc i w ciągu 24 h pojawi się na naszym koncie 5€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiuku Napisano 5 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Dodatkowo za transakcję na 1 PLN dostajemy 5€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiuku Napisano 6 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexis44 Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 ciagle wyskakuje u mnie problem z polaczeniem gdy tylko chce sobie zrobic selfie, tez miales jakies problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiuku Napisano 8 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Nie , brak problemu zapraszam promocja aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiuku Napisano 8 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Dodatkowo do 11.02 codziennie 5€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiuku Napisano 8 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Teraz już się dowiedziałem od supportu każdy kto się rejestruję z refa ma tak 5€ za reflink 5€ z promocji nowego użytkownika 5€ za jedną transakcję Więc łącznie do zdobycia 15€ Kto nie ma zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiuku Napisano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Teraz już się dowiedziałem od supportu każdy kto się rejestruję z refa ma tak 5€ za reflink 5€ z promocji nowego użytkownika 5€ za jedną transakcję Więc łącznie do zdobycia 15€ Kto nie ma zapraszam Ktoś jeszcze nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiuku Napisano 17 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Od dziś każdy kto zrobi z mojego linku niech zgłosi się po refback 4€ w dowolnej płatności https://w1tty.page.link/4nFwCzPNpXL3aKT78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...