Skocz do zawartości

https://b

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dla Ciebie fantastyczne wiadomości! 😉
Zespół menedżerów VIP 20Bet stworzył wyjątkową kolekcję limitowanego merchuktórą będziemy rozdawać już za kilka dni!

Śledź nas na bieżąco i sprawdzaj najnowsze aktualizacje na 20Bet VIP Telegram Channel! Jeśli jeszcze do nas nie dołączyłeś, nie zwlekaj – kliknij tutaj

A potem wyślij mi swój nick na Telegramie.
W losowaniach biorą udział tylko ci użytkownicy, których nicki znam, ponieważ w przeciwnym razie nie można przyznać im bonusu.

A oprócz rozdania merchu,
będą także atrakcyjne nagrody cashowe!

Tak… to będzie niesamowite wydarzenie!

-> 20Bet

Kolejna sieć która staje się oszukańcza uważajcie przestrzegam przy próbie wypłaty 3000 zł wymyślają ciągle te same dokumenty w innym formacie żeby im wysyłać najpierw mówili że PDF nie może być tylko JPG te później żądają tego samego w pdf-ie ciągle anulują wypłaty i za każdym razem co godzina wymyślają nowych dokumentów że potrzebują to z różnych dat te same potwierdzenie tej samej metody płatności różne daty przelewów chcą potwierdzenia i to już trwa i trwa nie wiem gdzie się zgłosić żeby takie oszukańcze firmy nie mogły dalej praktykować swoich metod?

A co najciekawsze ja też nie miałem bo konto miałem zweryfikowane wcześniej dopiero jak ich postraszyłem że odpowiedniemu działu zgłoszę tą sytuację wypłacili dzięki za chęć pomocy 👍

Dodaliśmy nową metodę płatności - Apple Pay

! 20Bet ma teraz nową metodę płatności - Apple Pay, z której natychmiast możesz korzystać. Z łatwością wypłacaj środki i doładowuj konto w dowolnym momencie.
Apple Pay to jeden z najlepszych systemów płatności online na świecie, któremu zaufały miliony użytkowników.

-> 20Bet