Skocz do zawartości

https://b

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim zapoznasz się z poniższą ofertą, odbierz 2 x 20 PLN za free.

Skorzystaj z dwóch ofert i odbierz darmowe środki. Oferta1 -> kliknij tutaj, Oferta2 -> kliknij tutaj.

Dodatkowo, po skorzystaniu z darmowych środków obie firmy oferują ATRAKCYJNY bonus po pierwszej (i kolejnej) wpłacie.

Obie powyższe firmy oferują GRĘ BEZ RYZYKA po dokonaniu wpłaty  Przegrasz - kasa wraca. Polecamy !

=========================================================

MOSTBET TO SCAM - NIE GRAJ TUTAJ. MOSTBET TO OSZUŚCI.

Jeśli szukasz sprawdzonej i pewnej firmy z szeroką ofertą polecamy 22Bet lub 888starz.

ScreenHunter 832.jpg

Mostbet ma złe opinie, nie wypłaca pieniędzy - omijaj Mostbet.

Jeśli szukasz sprawdzonej i pewnej firmy z szeroką ofertą polecamy 22Bet lub 888starz.

1 minutę temu, Piomar napisał:

Obecnie konto jest weryfikowane musisz uzbroić się w cierpliwość. 

Mi napisali ze kolejna weryfikacja będzie 25.08 przez video Skype,  nie wystarczy im to co wysłałem? 

W dniu 20.08.2020 o 18:56, Piomar napisał:

Na to już nie mam wpływu, czasem weryfikacja się przedłuża w każdej firmie... jakby przy weryfikacji coś było nie tak to daj znać. 

Wczoraj była ostatnia weryfikacja przez Skype a konto do teraz nadal zamrożone... 

W dniu 31.08.2020 o 12:36, Piomar napisał:

Wer w trakcie ;) Coś tam grubo pograć musiałeś %-) 

Takie dzis dostałem od nich Your account has been verified. Your account has been permanently blocked. According to clause 2.5. If there is a suspicion that a bettor is committing fraudulent actions against a betting company (multi-account, bets were made by third parties, use of 
Software for automating bets, playing in arbitration situations, if the gaming account is not used to place bets, abuse of loyalty programs, etc.), then the bookmaker reserves the right to prevent such fraudulent actions by: - cancellation of rates; - closing a client's account without a refund; - appeals to law enforcement agencies on the fact of committing fraudulent actions by such a client.     Żadnego podpunktu nie złamałem a oni mi zablokowali konto i wszystkie pieniądze wzieli

U mnie wypłata na ecoPayz w 10 minut, a grałem sporo. Na bank coś przeskrobałeś, ale nikt się nie przyzna tylko czepia się firmy (zazwyczaj tak jest) 

W dniu 31.08.2020 o 16:33, henio2011 napisał:

Za 1000 jeden zakład dałem tylko

13 godzin temu, henio2011 napisał:

nie przypominam sobie żebym grał takie zakłady

18 minut temu, mnemON napisał:

U mnie wypłata na ecoPayz">ecoPayz w 10 minut, a grałem sporo. Na bank coś przeskrobałeś, ale nikt się nie przyzna tylko czepia się firmy (zazwyczaj tak jest) 

Tylko że naprawdę ja nie wiem co źle zrobiłem, w innym wypadku nie wpłacałbym 1000 zl. Druga sprawa, chcieli wszystkie dokumenty do weryfikacji to im wysłałem, zweryfikowali a później dopiero zablokowali całkiem konto

KAŻDY 5-TY ZAKŁAD ZA DARMO Otrzymaj freebet za każde 5 ZAKŁADÓW!

- W Promocji biorą udział nowe klienci Mostbet, zarejestrowane na stronie od 03.04.2020;

- Nagrodą w promocji jet darmowy zakład (Freebet) o wartości 50% od średniej sumy kwalifikacyjnych zakładów, ale nie więcej niż 1 000 PLN/ 200 USD /200 € ;

- W celu otrzymania Freebet'u należy dokonać kwalifikacyjnych zakładów na sport;

- Zakład uważa się za kwalifikacyjny jeżeli jest to zakład sportowy (Ordinar lub Ekspres) ze współczynnikiem więcej niż 1.3 dokonany z salda konta;

- Freebet nalicza się za każdy 5-ty, 10-ty, 15-ty, 20-ty, 25-ty, 30-ty pomyślnie dokonany kwalifikacyjny zakład;

- Jeden gracz nie może dostać więcej sześciu freebet'ów, nie jest dozwolone korzystanie z wiecej niż jednego konta do udziału w promocji;

-  Freebet zostanie przyznany graczowi w ciągu 48 godzin od rozliczenia stawki kwalifikacyjnej.

- Kwotę Freebet'u można wykorzystać tylko całkowicie;

- Freebet nie podlega zwrotowi w równowartości pieniężnej;

-- Freebet może być wykorzystany do obstawiania zakładów (okres ważności Freebet'u) w ciągu 3 dni od momentu naliczenia;

- Warunki Promocji mogą zostać zmienione według uznania Organizatora.

-> mostbet

Dzień dobry

Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem do kogo mam się zwrócić. 17 wrzesnia wpłaciłam do tej firmy 700 złotych. Tego samego dnia moje konto zostało zamrożone,czyli że mogłam sie zalogowac ale nic więcej. Po wielu mailach (niestety bez odpowiedzi) i rozmowach na czacie,gdzie Pan Błażej usiłował mi pomóc,konto zostało zblokowane i nie mogę się nawet zalogować. Dzisiaj na czacie dowiedziałam się,że podobno złamałam jakis punkt regulaminu,a na pytanie co z moimi pieniędzmi odpowiedź już nie padła. Postawiłam jeden zakład za częśc środków bonusowych i starałam się żeby był on w zgodzie z warunkami. Co mam zrobic? Boję się,że nie odzyskam teraz pieniędzy,a to dla mnie duza suma. Jakim prawem ktoś może ot tak nie oddać mi moich pieniędzy? Proszę o rady i z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam

Oktawia

Przepraszam za być może chaotyczną pisaninę ale jestem zdenerwowana

Witam,

to ja z Wami rozmawiam na polskim czacie. Przykro mi, że niektórzy odnoszą wrażenie, że jestem nieuprzejmy, ale naprawdę... 90% odpowiedzi na Wasze pytania można znaleźć w pierwszych akapitach regulaminu. Dajcie żyć :)

A poza tym to pozdrawiam serdecznie i zapraszam na czat od godziny 16.00 

Wie ktoś ile trwa weryfikacja w Mostbet? Dwie pierwsze wypłaty przyszły do mnie po 5 minutach, trzecia wypłata cofnięta i konto zamrożone. Wysłałem im wszystkie dokumenty i już czekam 6 dni na odpowiedź. Trochę długo...