keyno Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 https://www.betbit.com/ kod dla nowych na LC : DIAMONDBIT25 25 free spins on Lucky Pizza (play pearls = provider) has been added - Hit the free spins tab on the right and it will take you directly to the game 45 once the free spins turns into real money max cashout on a free bonus is 100 after a first deposit is made 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazimek Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Krzak nawet emaila aktywujacego nie dostalem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub302 Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 8 godzin temu, kazimek napisał: Krzak nawet emaila aktywujacego nie dostalem . to zalezy na jaką poczte masz mail na gmaila zawsze przychodzą czasami miałet tak jak na wp miałem też nie zawsze przychodziły dostałem maila po paru sekundach odpowiedz z LC też natychmiast i to o 2 w nocy więc nie krzak raczej tylko szkoda ze ta gra co ją dostałem 8 leprechauns tak słabo daje wygrane 0.05 0.10 0.15 po 1 i 2 też sie trafiły w sumie z tych 25 free spinów 5.70 E i trzy klucze do bonusu a potrzeba 5 to pograłem dalej i tak raz 10fs trafiłem 2.70 E drugi raz 1E i trzeci 2.40 E klucze udało mi sie zebrać bonus game 2.50E w sumie skończyłem z 7.65E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...