zip1989 Napisano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Witam Rejestrujemy się poprzez ten link: https://m.joompay.com/invite/BE3TFRND Następnie wpisujemy Refferal code: BE3TFRND Normalny link: joompay.com ( z normalnego linku nie dostaniemy bonusa ) Weryfikujemy się dowód + selfi. Po weryfikacji wpłacamy poprzez Google Pay albo kartę 5 euro na apke joompay, wpłata jest natychmiastowa. Następnie wysyłacie do kogoś znajomego te 5 euro lub do mnie mój nik &zip1989 ja wam zaraz odsyłam. Depozyt od razu możemy wypłacić po tej transakcji. Gotowe otrzymujemy 10 euro czas oczekiwania na bonus to max 7 dni. Możemy bonus wypłacić na konto np w Polskim banku lub kartą wirtualną gdzie chcemy. Tymczasowo się nie rejestrujcie bo limit przekroczyłem na reflinki jak dostane nowego refa dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazimek Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Ryzykowanie 5 euro żeby być może dostać 10 Fajna promocja . To nie sposób na zarobienie tylko na danie sie wydoić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...