Piomar Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Sign Up and Get ÂŁ5 FREE! To celebrate the Champions League final, sign up now and you will receive a ÂŁ5 free to play with. Contact support to receive your free bonus. Po rejestracji należy wysłać maila wraz ze swoim loginem na support@titanbet.com z prośbą o dodanie bonusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klop23 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 W jakim czasie dodają ten bonus od wysłania tego maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Różnie ale dość długo (kilka h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klop23 Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ja wysyłam mail ale jest błąd o niedostarczeniu i tak powtarza się to kilkakrotnie więc zrezygnowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Literówke zrobilem w 1 poscie - poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klop23 Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dla Polski ta promocja już zamknięta.. temat też więc do zamknięcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...