Jasamdam1129 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 24.11.2020 o 14 30 zweryfikowali w pełni konto więc udałem się po bonus dla nowych i pani ABBY kazała czekać do 24 h. Za. Dodaniem bonusu 30fs. Za pełną rejestrację o 16 znowu zapytałem o bonus bo ponoć od ręki dodawali... Ta sama odpowiedź żeby czekać... Poinformują jak będzie dodany... prędzej Pani ABBY pomagała mi jeszcze zweryfikować konto i ani słowa o blokadzie.... O 22 dostał meila że nie przyznali bonusu... No kutwa ale konto już było zatwierdzone o 14 30 więc z jakiej racji nie dopiszą bonusu... Czy ktoś mi wyjaśni a najlepiej pomoże utrzeć im nosa ? Mam rozmowy z czatu z Abby i Harrym który stwierdził że od rana jest. Blokada🤣 ale jakiego rana jak nie było info że nie dla nas babka też nie wiedziała więc powinni mi przyznać bonus bez depozytu dla nowych kont zgadza się? ... Gregory kolego pomożesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkubatm Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 no niestety tak czasami bywa , ale chyba przybyłeś tutaj do nas z przyszłości , bo przyjacielu dziś jest 24.11.2020 , a tobie zweryfikowali konto 25.11.2020 14:30 czyli jesteś ponad dobę do przodu niż my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 @Jasamdam1129 Po pierwsze temat nie w tym dziale, po drugie nie reklamujemy tego kasyna na naszym forum. Opisz swoją przygodę z tym kasynem na tym forum skąd wziąłeś tą promocję. Temat u nas ląduje w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasamdam1129 Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Fakt pomyliłem się z datą i miejscem na wpis ale jakbyś się wysilił mkubatm to skleił byś czasy... No w każdym razie jakby nie patrzeć przydała się co do daty .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...