mattixcom Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Przepraszam wszystkich których zawiodłem nie wypłacając nagród nawet nie wiem komu i ile wisze a w tej chwilii nie mam bo wszystko zainwestowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexicomen Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 21 minut temu, mattixcom napisał: Przepraszam wszystkich których zawiodłem nie wypłacając nagród nawet nie wiem komu i ile wisze a w tej chwilii nie mam bo wszystko zainwestowałem Nie masz nawet pojęcia kiedy ze sceny zejść ... Wytrzezwiales w końcu ? Bo mnie zwodzileś że pijesz dzień w dzień przez 3.5 tyg ? 😆🤣 "Zainwestowales" mówisz ? A nie czasem " Zasiliłeś " kasy Buków/kasyn ? 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor5551 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 @mattixcom skontaktuj się z @smika on Ci wszystko przypomni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattixcom Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 @smika mówi że tylko 3 em osobom wisze bo reszcie chyba dałem przez niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattixcom Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 14 minut temu, mexicomen napisał: Nie masz nawet pojęcia kiedy ze sceny zejść ... Wytrzezwiales w końcu ? Bo mnie zwodzileś że pijesz dzień w dzień przez 3.5 tyg ? 😆🤣 "Zainwestowales" mówisz ? A nie czasem " Zasiliłeś " kasy Buków/kasyn ? 🤣 możesz mi wierzyć bądź nie ale ze sceny zszedłem i zainwestowałem w remont domu a pije do tej pory i na odwyku prywatnym za 13000 byłem ale gó**o mi dał tylko 4 tyg przerwy ;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexicomen Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Żarty żartami ze mną rozmowę PW masz jak to pierwszy odp na twój post o 3 w nocy ...i jeszcze jeden konkurs byłem w top 10 Moje wypociny wyżej to tak z przekąsem i taki mały rewanż heh Spokojnie na nic nie liczę już a i mam nadzieję że faktycznie zainwestowaleś I jak to mówią Oby z fartem ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexicomen Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Polecam ośrodek Radzimowice w Szklarskiej Porębie POLECAM - A. MALYSZO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...