emaczera Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 DARMOWE BTC Wejdź w link i podaj adres BTC. (PAMIĘTAJ, ŻE ADRSU NIE ZMIENISZ I NA TEN DOSTANIESZ WYPŁATĘ)https://freemining.co/570294 Utwórz PIN(6 cyfr) Wejdz w dashbord i kliknij w lucky spin i zakręć 3 razy. Codziennie mamy kręcenia, które są automatycznie. Możesz się logować i zobaczysz, że SALDO KONTO się zmienia Tutaj kilka odpowiedzi na pytania...Czy mogę wypłacić plan darmowy Jeśli saldo zarobków osiągnie minimalną kwotę wypłaty, możesz dokonać wypłaty w dowolnym momencie.Jak zmienić adres mojego portfela bitcoin Nie obsługujemy zmiany adresu portfela. Dlatego prosimy o ostrożne zapisywanie adresu portfela.Jak długo trwa wypłata pieniędzy Wnioski o wypłatę są generalnie przetwarzane natychmiast, w rzadkich przypadkach wypłaty mogą być przetwarzane ręcznie i trwać dłużej (2h - 4h).Ile mogę zarobić na twoich planach inwestycyjnych Możesz wygenerować 0,00002500 BTC każdego dnia dzięki bezpłatnemu planowi. Możesz także ulepszyć swój plan, aby zwiększyć dzienny dochód.Jaka jest minimalna kwota do wypłaty Minimalna kwota wypłaty to 0,002 BTC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2020 uzbierane 0.002 i wypłacone, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBOLI Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Ile czasu zbierałeś ? wpłacałeś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaczera Napisano 15 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2020 bez wpłacania ,koło miesiąca ,dużo z ref linków.dzieki wszystkim...pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...