androlo Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Dzisiejsze koło w Wazamba Ja wpłaciłem 100 PLN na bonus od depozytu. Widocznie minimum to 80 PLN 20 euro aby kręcić kołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
androlo Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Dawaja te free spiny wszędzie bo wiedzą że jest blokada slotów i nic się nie ugra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 @androlo Ty z tą blokadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub302 Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Aby pomóc ci w misji odnalezienia miasta bajecznych bogactw, damy ci 10 darmowych spinów! Aby je zdobyć: ☑️ Polub nasza strona na Facebooku ☑️ Udostępnij post "Giveaway" ☑️ Pozostaw komentarz pod tym postem Pośpiesz się, przygoda woła! Regulamin: Aby kwalifikować się do tego Prezentu, powinieneś wpłacić przynajmniej 20 € (80 PLN) przynajmniej raz. Po spiny udajemy sie na LC ze zrzutami ekranu -> Wazamba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrViruSik Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dostałem 50 free spinow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...