Capo Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Rejestrujemy się na stronie bet770.com Wchodzimy w zakładkę deposit i po prawej zakładka bonus. Wpisujemy 'Freebet' i mamy 1E na zakłady... Na razie nie wiem nic o obrocie. Nie wiem czy promocja jest dla wszystkich, info było na mailu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magiq1989 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 · Ukryte Ukryte potwierdzam, dziala. mialem juz konto. Odnośnik do komentarza
spojler7 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 · Ukryte Ukryte Rejestrujemy się na stronie bet770.comWchodzimy w zakładkę deposit i po prawej zakładka bonus. Wpisujemy 'Freebet' i mamy 1E na zakłady... Na razie nie wiem nic o obrocie. Nie wiem czy promocja jest dla wszystkich, info było na mailu Promocja dla nowych tez dziala. mnozymy:) niestety nie wszystko mozna grac. ligue 2 nie moglem:( Odnośnik do komentarza
magiq1989 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 · Ukryte Ukryte Rejestrujemy się na stronie bet770.comWchodzimy w zakładkę deposit i po prawej zakładka bonus. Wpisujemy 'Freebet' i mamy 1E na zakłady... Na razie nie wiem nic o obrocie. Nie wiem czy promocja jest dla wszystkich, info było na mailu Promocja dla nowych tez dziala. mnozymy:) niestety nie wszystko mozna grac. ligue 2 nie moglem:( ligue 2 od 3 zdarzen.. Odnośnik do komentarza
spojler7 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 · Ukryte Ukryte Rejestrujemy się na stronie bet770.comWchodzimy w zakładkę deposit i po prawej zakładka bonus. Wpisujemy 'Freebet' i mamy 1E na zakłady... Na razie nie wiem nic o obrocie. Nie wiem czy promocja jest dla wszystkich, info było na mailu Promocja dla nowych tez dziala. mnozymy:) niestety nie wszystko mozna grac. ligue 2 nie moglem:( ligue 2 od 3 zdarzen.. dzieki, musialem niezauwazyc:/ ale Real zagralem z Lyonem na win. 2.1 Odnośnik do komentarza
Gość Krisw17 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 · Ukryte Ukryte juz nie dają - promocja zygasla :cry: Odnośnik do komentarza
Orson Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 · Ukryte Ukryte Warunki wypłaty jakby ktoś nie wiedział: - trzy razy obrót bonusem - min. wypłata 20 EUR - przed wypłatą min. depozyt 20 EUR - bonusa 1 EUR nie da się wypłacić, musi zostać do dalszej gry. Czekam akurat na wypłatę przez MB. Jak kasa dojdzie dam znać ile czekałem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Orson Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 · Ukryte Ukryte Trochę mozolnie to idzie, ale wszystko przez to, że nie mogli się dodzwonić na komórkę. Dopiero wczoraj podałem tel. stacjonarny i dzisiaj miła Pani zadzwoniła. Szczerze, to telefon był tylko po to, żeby sobie ze mną porozmawiać o pierdołach, bo ani się nie pytali o adres ani o nic, tylko o to czy jestem sobą, hehehe. Pani zapewniła, że kasa będzie na MB w ciągu 24 godzin. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza