keyno Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 https://play.ggpoker.com/en/ bonus z automatu po rejestracji i potwierdzeniu e-mail , należy odświeżyć stronę by grać trzeba pobrać soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1983 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 a skad ten soft pobrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmowy77 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Siema soft pobrany, dane uzupełnione i co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1983 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 U mnie na lapku nie mogę wejść już po zainstalowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revanthor Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Dodam tylko tak gwoli ścisłości że bonus 100$ jest bonusem uwalnianym w ratach po 10$ w zależności od aktywności na koncie. Z tego co wyczytałem wymagany rake to 600$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...