smika Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jednak sie nie zgadza bo przeoczyłem @huge83 ktory trafił 3 mecze z czego dwa w jedej kolumnie pionowej i toi on wygrywa konkurs a drugi jest z 3 trafieniami @jackson2016. 1. @huge83-50złskril 2. @jackson2016-30zł skril Prosze obu o adres skrilla na priv ale uwaga nie bede czekał na adresy wiecznosc bo o ile @huge83 czesto bierze udział w konkursach i zaglada tu na forum też czesto to o ile @jackson2016 robi to rzadko i nie wiadomo czy tylko wszedł na forum akurat wtedy kiedy był konkurs i oddał typ i nie wiadomo kiedy sie pojawi a nie mam zamiaru czekac wiecznosc to jak nie poda adresu skrilla dzis to nagroda przepada i przechodzi na nastepnego ktorym bedzie @Gulman777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulman777 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 a to nie chodziło o to kto najwięcej meczy trafi w jednej kolumnie ? edit ok już widzę najpierw suma, a potem dopiero ilość w kolumnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge83 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 @smika - brakuje mi 4 postów, aby móc wysyłać prywatne wiadomości. Czy w tej sytuacji mam wysłać do Ciebie maila (na jaki adres?), czy też napisać kilka szybkich postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 @huge83 a czy twoj adres skrila jest taki sam jak adres email na ktory tu masz założone konto na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge83 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 @smika tak, adres e-mail jest ten sam Dzięki za kolejny świetny konkurs, emocje były do samego końca. Do zobaczenia mam nadzieję w kolejnym emocjonującym konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 @huge83 nagroda 50zł została wysłana na skrilla.Prosze sprawdzić i potwierdzic tu jej otrzymanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge83 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Potwierdzam, nagroda jest na koncie. Dzięki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 @jackson2016 nagroda 30zł została wysłana na skrilla .Prosze sprawdzic i potwierdzic tu jej otrzymanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackson2016 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 1 minutę temu, smika napisał: @jackson2016 nagroda 30zł została wysłana na skrilla .Prosze sprawdzic i potwierdzic tu jej otrzymanie Potwierdzam,dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...